[KPOP] K-POP 2021 討論區(18)

1001 回覆
13 Like 93 Dislike
Kara就比較鍾意Nicole,佢係rap同外語擔當。
佢哋係日本成績好勁,好似少時都要力追,Twice都係近年先追到。
Kara一手好牌,DSP衰刻薄,有錢賺就大家分,大家開心嘛!
依隊二代團應該好難再合體!好唏噓!

之前隊Fin K L都係一代團嘅大勢團,又係一手好牌,只紅幾年又散咗!

DSP真係應該執撚咗佢!
_ _ _ _

不推文?
小惠同隊長咪一樣有拍拖
唔好淨係賴佢地兩個就算好喎
你哋唔係block曬我哋班痴線佬咩…由得我哋單機嘅話…做咩仲會同寶寶鬧交
唔係幫佢 p牌不嬲唔洗撳不推都推唔到個po
其實除咗新入嚟嘅 點解仲會有人未block佢地 同埋禁唔住自己 走去手多多點佢地 睇佢地講乜呢
又何必自己攞嚟苦呢
咁大爭議唔係因為佢紅咩
你唔夠紅就無人想知啦
好想睇排球衫再加開咪stage

呢期最紅係佢
CUBE最大問題係冇同佢地兩個溝通過先就直接出黎代表佢地否認
泫雅既年紀拍拖根本就好正常,駛咩公司幫佢否認
可能佢都想公開,唔駛收埋收埋咁辛苦

Edawn又係,做緊練習生已經開始食師姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞