[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
通常呢d case
都係你有決心等

之後到某一日佢就會同你講分手
原因係同另一個男人拆左野 有左bb
你入餐廳買碗飯食都有得試架咩?
抵啦 咁蠢 無得怪人
但佢地只會覺得你開價先係on9
然後又唔認自己係自私
我三個月唔洗就啪得
你自己諗下
真,咁你叫連登仔改一改先,唔好再拍拖要扑野結婚要處女,中出即飛,非處即雞
你估女人冇性慾?咪又係男人將女性處唔處呢件事物化,非處先扣50分,先搞到啲女唔敢喺冇結婚承諾底下送個處出去囉歸根究底咪又係男人觀念既問題
然後上連登嫌啲女非處
push
性冷感一定要飛
到你因為谷精上腦 俾你搞大埋個肚
果陣要付出既代價 比結婚更高

其實在於女人立場..每次見面
除左行街食飯 就係俾你發洩性慾
唔好話你每次俾佢拒絕 你會好唔開心
其實每次佢開口拒絕你 都唔會好受.

建議你每次拍拖前打定個飛機先.
我覺得你方面冇話邊個啱邊個錯,如果價值觀唔啱就即刻分手唔好浪費時間,如果唔係一陣間你同佢拖咗幾年忍唔住史料先分手,佢都可以屈你淨係為咗呃佢蝦條浪費佢幾年青春,咁不如盡早分手,同埋我反而覺得如果你係尊重婚姻嘅話,婚前性行為係一定係必須嘅,下一段關係裏面性同愛係必須要並行,除非你覺得隨便離婚都冇所謂,婚後先發現性方面都係唔夾最終都係會離婚嘅,咁點解唔睇結婚之前試吓大家性同愛方面夾唔夾?
你都識講女人都有性欲,咁做咩要特別壓抑性欲?

有部分連登仔觀念錯誤,代唔代表全部其他男人都係觀念錯誤?

女人都可以選擇觀念正確嘅男人拍拖,邊個叫女人一定要搵連登仔拍拖?

你嘅講法,係等於 "女人為咗迎合部分連登仔嘅錯誤觀念,而格硬壓抑自己性欲";你唔覺得你個邏輯好有問題?

雙方有性欲,咪扑囉

其中一方無性欲(或者因為強烈宗教原因),咪坦承承認,畀對方機會搵一個更適合嘅人囉

唔好攞部分連登仔錯誤觀念做擋箭牌,合理化"婚後先必然可以有性行為"呢件事
你既諗法
佢唔俾我扑 內心有條刺 覺得佢有保留

佢既諗法
你唔同佢結婚 內心有條刺 覺得你想呃蝦條 對佢有保留
連登仔9UP下姐 你信咩
你同連登仔結婚咩
撇開唔講處唔處 咩雞果D
我好尊重女性 亦覺得女性係性方面應該要有自主

有D野真係要搞清楚架喎
例如要求結左婚先可以有性關係係基於咩理由
驚被人呃? 其實而家結左婚都唔代表咩 我個FD幫人生埋仔 個仔奶都未戒 老公就同佢離婚
我唔知你點睇婚姻啦 我覺得婚姻係神聖既 最好只結一次
但有D人好似覺得 「對方唔准婚前性行為咪即刻娶佢咁咪有得扑野」
其實咁樣真係好咩?
唔通女仔睇個處仲重要過結婚承諾
部分連登仔
你係客人 唔啱咪投訴 退錢 報食環 放上網
但男女關係唔係咁玩法 意義都大好多冇得咁隨便
飯你日日都食 日日都換第間又得 好小事姐
講緊產品呀 你係咪攞碗飯返屋企擺呀
定係食女(或者仔)食太多當咗咗嘢食呀
到女性有自主又話人女權撚
龍門任你地搬
莫非係全部連登仔?

就算真係咁極端,係全部連登仔都係咁,請問邊個逼女人揀連登仔拍拖結婚?

老實講,肯唔肯扑係一件好自我嘅事,根本唔應該賴個社會風氣或者部分人思想觀念點點點,乜都有得賴一餐
你自己咪又係冇用不推文 屌你
女權=爭取女性權益
女權撚=爭取女性特權
咁你去叫百貨公司俾啲餐具你攞番屋企試用
試完先考慮俾錢買囉
咁以家女人又變左做產品呀? 試試試,你養寵物又唔洗試呀?
娶佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞