[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
咪自己去外面spa個啲,有時屋企無飯開,去食外賣都無計
屌你真係好ON9。買車都會試車啦, 呢D 咁高退貨成本既野你試都唔試就買。
搵個第個女朋友
開發佢呢方面既功能 調教不力
從來都無呢個煩惱 不嬲都屌左先會一齊
你即刻拉佢註冊囉
on99 既。
我個 fd 識左個教友,唔扑得都算,
佢自己拜佛,轉左信耶穌,依家仲叫我返教會
佢話人生最重要就係買架跑車,on9先買樓,
依家買左樓,揸七人車。
你話愛情幾偉大,唔扑野少事,不值一提。
你係咪男人嚟架
的確啊,佢女朋友未信得佢住
佢女朋友的確唔夠愛樓主,但呢個係樓主既問題
如果佢反過黎指責條女點解未信佢就痴線既(成日會發生呢d事,順便用大技屈埋對方性冷感,雙管齊下!)

你話佢條女唔夠愛樓主
但同時樓主都唔夠愛條女

感建分最方便
傻仔 到時發現條女原來牛肺嚟
yes
結完婚先發現原來10年入面得自己禁慾

但條女就係出面玩完先等你埋單
唔問過去 至少都要問清楚點解想結左婚先可以既原因啦 了解下大家價值觀
分手啦
入黎就係為左等睇呢張圖
Ha
睇哂 由頭到尾男主都係on9
結左婚先可以有性關係
咁拍拖唔使拍啦 直接結婚啦

兩個人咩都要夾 要磨合
婚前拍拖就係想睇下兩個人夾唔夾 適唔適合過人世吖嘛

咁性生活又唔使夾? 萬一唔夾 咁就一世囉 到時再離婚?
所以婚後先可以有性行為呢樣野真係好on9
典型招數
屈左落個男人廢先,自己其實先係受害者
反正遲早都分手,不如早d分手啦,無謂拖,等佢快d搵過第二條水魚好過啦
問下佢拍過幾次拖咪得囉
你地班仆街真係麻撚煩,唔俾你扑要結婚先又要喺到求助,唔等結婚比你扑又話人臭雞公廁

你要扑咁你咪結婚囉,一陣比咗你你又唔肯結,下一手又話要處女,你係唔係擔保你食完實娶呀,你咪又會諗唔洗娶都有得扑啦,咁結黎做乜屌你老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞