[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
負皮係比微辣班偽人
到結左婚 夜晚扑野死都要你熄燈
你偷偷地扑扑下開燈

仆街 黑鮑 反皮 牛肺
呢個時候你老婆:你愛我應該愛我所有野

我怕你忍唔住廚房拎刀斬9你老婆
你女朋友信唔過你
咪唔俾你

你一係俾足信心佢(閣下自己問下女朋友點先對自己有信心)
一係分手,等佢搵個等到佢又或者隨時結得婚既人

自己揀啦,唔好再嘈
感情台每個月都有結婚要處女po同女朋友係處唔俾屌既post,
識唔識自己另外search po?大把reference啦
等得十年唔搞個男一係好愛個女人,一係覺得搵唔到其他女人,唔介意就再等幾個十年歸西啦
基督教為主而且離婚唔係特別難既國家...離婚率係比較高
好慘
呢d係常見既雙方拉扯黎
一個最想要名份先
一個最想要屌西先

傾唔掂建議分手,真係好煩
反正出面要處女既都好多,都幾易搵到人結婚再俾處
其實真係唔洗咁煩嘈咁多,讓唔到步就分手啦
點解loser
你好難確定個d人係咪信徒
特別係而家西方國家所謂"國教"都係儀式上先會用
日常都係宗教自由
每個月都有呢d po
不如搵次連仔做主持
你兩邊(拍拖要屌西)vs(結婚要處女)正式辯論啦

loop L左幾多次呢個主題啊?真係煩x到
煩過d死八婆
傾好先 條女係咪真係咁好扑先 萬一結完婚 埋牙啦 點知依樣唔肯果樣又唔肯 點賠償巴打唧損失先
分手
起我底
乜9。講乜9
你問佢咁之前有冇性關係呀唔好咁唔公平啦叫人做兵
點解樓主覺得結咗婚就有得做?

結完婚一樣可以唔俾你,唔想唔鍾意無興趣,又或者表現得交功課應酬你都得

當然,最緊要樓主接受到,睇吓可以犧牲幾多囉
拆禮物發現係伏有冇得退貨?
連登標準答案: 感建分
咩黎
唔係處 點解去到樓主要結婚先屌得

上幾手唔洗結? 邊個loser 啊
笑撚死

扑野係拆禮物
你買福袋先都會睇下有咩可以中啦

唔扑野結婚 同去澳門all in 大小一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞