[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike

時事台巴打宣布全連登即時進入緊急狀態,禁止不相關帖文出現/上熱門
https://lih.kg/2433485
真,結左之後一個月先派一次糧,仲要死魚,咩都唔肯玩真係笑死,咁就一世
結左發現佢性冷感呢?
既然唔使試下性生活夾唔夾
咁都唔使拍拖 直接結婚啦 點解要試相處?
性生活唔夾點算? 床上相處就唔使試?

夫妻感情好唔好 性生活係好重要
好明顯係因為條女西隧擴闊工程一早經已竣工,咁咪驚你屌左佢個西屌空氣咁,等你結咗婚無得反口,離婚分你一半身家,d女人好撚蠱惑㗎
你up乜
買樓同買跑車關扑野咩事
如果女人結左婚先發覺原來老公得5秒點先
係咪擔保唔會嫌棄 唔會出軌?
咁咪話直接結婚囉
以家係女方要求扑野定男方要求扑野呀?
直接結婚咪就係on9囉
結左婚先試 唔夾又要離婚 有咩意思
圖就睇過好多次 套野叫咩
on9,你買乜產品如果可以試都一定試完先買
命得一條 你會老 性功能會差
條女個閪鑲金咩
一街都係女人
除非佢條件性格好撚到爆
否則無mark實既理由
即係你要求同女朋友扑野都係諗住試?
你當自己去超市試食呀?
男人就話可以扮處,女人扑左就知㗎啦喎,你又擔唔擔保所有男人都唔介意女方係唔係處呀?

講咁多偽邏輯最後咪又係掩飾自己自私嘅諗法
試試試 去叫雞慢慢試啦試
你去買車人哋唔俾你試車你會唔會買吖?
更何況係對人世
On9
萬一資源錯配
甚至女人後尾先發現係les咁點算?
夫妻性生活唔協調 盞離婚
即係你係鼓吹離婚個D人

而家好多人都試同居
拍拖又係試 同居又係試 點解性生活唔試得?
唔好意思,貨物出門,恕不退換
你地男人插完可以當咩事都無,但女人唔係,如果一個處女比你破咗,然後你話我都係試,試完唔啱人地咁就一世, 你可以要求試,雙方同意咪得囉,問題就係樓主個case女方唔同意呀嘛, 咁比你試完啦,ok啦,你係唔係即刻去結婚先?
就係女方唔同意呢下on9囉
要拎結婚咁大件事黎做抵押先可以試 試左唔好 又要離 on99
一直唔知呢套野叫咩名
講咁多咪又係你自私,女方有諗法就on9,你就唔on9,比你試就真係on99啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞