[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
你咁樣老屈人地,你覺得你好唔好意思
梗係啦
都無人答到
無人答到咪提下你囉
怕你老人痴呆唔記得咗,或者又扯開話題

bytheway其實答咗係#243
其實如果你咁有興趣嘅,你都可以自己開個post去討論男女雙方點樣看待"處",而唔係不斷叫人入去一個爆咗1001嘅post
收皮啦
女人係處男撚嘅機會,
同男人鐘意60路70路嘅機會
或者男人鐘意princejoyce嘅機會一樣,
實有,但唔多

而男人係處女撚嘅機會就大好多

你唔好再轉移視線啦
咁請問樓主個女朋友除左可以比樓主扑,仲有咩方法可以解決到個問題
你自己研究既??
入面有條處女撚有個舊post未爆架
你快啲開解下佢啦
如果唔係,佢會十幾廿年先放得底自己條女非處架
坦承溝通,同樓主講佢唔想發生性行為嘅原因
合則來不合則去,有咩問題要解決?
夠大撚把例子條女又話信教又乜又7唔肯扑
點知毛啦啦大撚左肚
你唔信我我都唔信你得唔撚得?
你死都唔肯扑野次次情到濃時就一野打斷我
我係咪有理由懷疑你根本就唔識享受性愛
咁我仲點放心同你結婚?或者你根本唔愛我
甚至出面食飽左唔洗我?
臭閪靜係識唸自己覺得男人仆街
男人都有權益架屌你老母!
井底之蛙
你又駁唔到
又轉移視線啦
無論舊登同連登,男人過唔到自己條女非處嘅人都多過嫌自己條仔非處啦
你用連登概括緊個世界,你唔覺得你好搞笑?
你去baby kingdom就係另一個風氣㗎啦
所以我咪話,你係井底之蛙
屌,比個post你做例子又駁唔到,然後又話係人自己研究,你咪上網check下介意唔係處女嘅post多定介意唔係處男嘅post多囉

你都可以話現實唔係咁嘅,咪繼續逃避問題囉
同你一樣 真係唔想做有女朋友既魔法師 唉最尾咪又係sad住自己每晚打飛機解決
有 唔代表 普遍
這是普通邏輯

同中共走去報西方啲負面新聞一樣
同自己啲人民講,外國都有貪污案社會不公啦
一樣
學樓上巴打話齋,你自己研究嘅?
咁就係天賦大任於吾也,我要逐個香港論壇入去糾正其他人錯誤觀念
嘈完連登就嘈she.com, 香討, baby kingdom
嘈完香港就衝出國際去嘈quora reddit 4chan
咁大挑戰我真係玩唔起,你慢慢玩飽佢
我好早就留言
要同你伴侶去傾 點 解 唔 夠 信 任 自 己
你對我吠之餘仲要話我知你真係無去維護過經驗多而被人鬧既絲打。
有 唔代表 普遍
這是普通邏輯

駁唔到咪話人井底之蛙囉
面對現實啦
咁多人要糾正
有無諗過你先係錯果個
咁你做乜係咁要人入去處女撚個post糾正?莫非你先係錯果個?
我上面咪講咗

我覺得婚前婚後扑都無所謂
問題在於雙重標準

即係樓主想婚前扑,呢個選擇本身無錯
但要求女仔配合自己就有問題,係雙重標準

你prefer婚前扑都無錯,錯在要其他人(另一半)配合你
寫番好少少

我上面咪講咗

我覺得婚前婚後扑都無所謂
問題在於雙重標準

即係樓主想婚前扑,呢個選擇本身無錯
但要求女仔配合自己就有問題,佢無視咗“女仔同佢扑完有機會比人嫌”呢個可能性,係雙重標準

你prefer婚前扑都無錯,錯在要其他人(另一半)配合你,或者批評唔肯扑嘅人有問題
無錯,一手樓先可以買樓花,二手未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞