[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
如果係處唔肯比你屌西
但比你做第一個屌佢屎眼既人你覺得點?
分手啦,你配唔起佢。
會麻木左然後就唔再想同佢搞,結咗婚都唔會想
你係咪貪處女先?係嘅就應該等。
屌你老母
多數依d女人都係性冷感,你預婚後都唔會有
性生活夾唔夾都好重要 一陣條女試過先知自己大食既 你又比唔到佢 一係你大食佢又相對冷感 gum就pk la
好似幾有道理
係 等左10幾年發覺唔係自己諗果回事 實心痛到爆
連屎眼都可以俾佢挽戈張圖 係咪下一頁黎
結左婚先知咁點算
屌完,問左你老母未
同太監講屌西一樣,寫果個知條撚咩
冇人可以經歷晒兩樣野作出比較
Case 1 當你係處男處女結婚後先扑嘢,然之後離婚又再同第二個有婚前性行為結婚咁先做到比較,但係前者會離婚即係代表唔係最好啦

Case 2 如果調返轉你有婚前性行為之後結婚再離婚咁你都唔係處男處女啦,同下一個結婚就算婚後先扑野都唔叫拆禮物啦都試過曬。

如果你只係試過其中一樣又有咩資格批評另一樣實無咁好?用少少邏輯都知佢唔合理啦
又屈
通常屈處女性冷感係絕招黎
一定要俾插先見到對情慾有無興趣?
一定要有性先有愛
無性愛就流走的話不如分手
你好多契老母架
一係接受一係離婚,其實都冇咩路建議揀,我就唔建議叫雞咁污糟
拍拖要屌西
結婚要處女

小多士個d處女黨快d入黎屌樓主啦
唔好扮唔見
我唔介意拍一兩年先有性關係,但結婚後講緊四五年時間可以一d需要都冇,你覺得會有幾多%係有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞