[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
野狼與瑪莉
咁我都係果句。如果我係女人,而我唔知點解又一定要同呢班人拍拖,我緊係要出盡奶力入去解釋

問題係我又唔係女人,我又唔要同佢哋拍拖

咁你又係咪要同佢哋拍拖呢
中左可以試下買六合彩
如果個女仔係les都忍到個男仔咁耐, 其實都係真愛黎
你係都要搞到男女對立
都唔係解決問題既
因為女仔試完會俾連登仔鬧臭雞
所以有女仔堅守到結婚都好合理
算啦,佢哋拗到而家都係為啖氣

總之有乜事都賴話千錯萬錯都係因為有人迷戀處女嘅錯

唯有睇下樓主可唔可同佢條女互相坦承溝通
咁即係駁唔到啦

關女人咩事姐,
我叫你入去同番班處女廚男人解釋下
即係係男人之間嘅問題

利申
我都係男
不過對於雙重標準有少少睇唔過眼姐
你一定係on9女人黎
你就係死都唔肯扑野到人地飛你就話人只係想屌西正仆街果D弱智閪
真係痴鬼線
明明冇仇女都要咁
而家樓主個case係女朋友啊嘛
如果樓主係女 佢男朋友唔肯婚前性行為
我一樣會叫大家諗清楚段關係點行落去 諗清楚係咪為左搞野而叫人結婚係正確
有道理
你不如去澳門賭場出面同人解釋下賭錢會家破人亡啦
你就弱智
你去睇下香港條pua:manthe__
自己有幾個女友同sp都嫌緊女人有好多經驗
我係女人保護返女人有問題?
為啖氣?解釋唔到就解釋唔到啦

而且其實由頭到尾都同女人無關
班處女撚都係男人黎嘅
男人自己嘈姐,又扯去男女對立度轉移視線
等你過去解釋阿
入面有條友話
因為自己條女非處,要十幾廿年先釋懷到
你快啲去曉以大義啦
出面人渣咁多明明自己經驗咁多都好意思嫌人哋經驗多,智障。
女人多經驗被人嫌既po,你問下自己有無入過去留言維護過女人?無!
其實我好支持你

咁不如你入去呢個po解釋下
入面極多處女廚

好後悔知道咗女朋友嘅過去
https://lih.kg/2429521
咁你未拍拖之前係唔會知對方係咪處/處女撚

你唔駛遇到處男撚就梗係唔駛考慮啦
但女人就有機會遇到處女撚

其實keep住個處
都係俾多個選擇自己
同埋其實咁都有犧牲,就係犧牲自己性需要黎換

利申
我都係男
不過對於雙重標準有少少睇唔過眼姐
你都唔係解決問題啦,你要個女人就你比你屌咋嘛
上面條智障
我一向建議樓主分手放條女走然後同個可以ready結婚既男結婚
望下邊一方多d bargaining power先啦柒頭

唔被屌,然後驚被男人飛?訓醒未?

多數係男人未食到唔肯分就真
如果肯分又唔同,我代個女仔多謝你啊
原來係bot黎
佢地解決問題嘅方法得一個㗎咋
咪就係要個女義無反顧地去滿足佢地嘅自私
你真係以為呢個世界無處男撚?

老老實實,我女朋友以前都係處男撚嚟,都介意過我識佢果陣唔係處男

所以你唔好用你嘅認知去概括呢個世界,呢個世界好大的
你咪咁撚痴線啦
而家上網討論啊 你估個個男人見到個「女」字就想屌啦咩
你無得試
佢話細個踩單車甩左個處女膜你都吹佢唔漲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞