[求助] 女朋友話結左婚先可以有性關係......

317 回覆
28 Like 453 Dislike
咩叫no bag bag, change bag bag?
結完婚又會有其他理由
性冷感好難搞
建議盡快止蝕換馬
無包包 無得換鮑鮑
夾唔到就分啦
忍唔到幾耐
呢d囡,你預左結緍後可能每個月都只可扑1,2次。生完直頭唔駛諗,可能會以年計。
基督徒太多壓抑, 心理係唔撚平衡, 離婚率高合理

我真係唔識
結婚咪得囉
同你條女講
禮物早啲拆 先至夾唔夾
唔肯就分
性關係即係計打丁 用手幫佢都完全唔得?
點頂?
話處女性冷感個啲,
佢地走入去成人台已婚巴到望下啦唔該

其實女伴就算由拍拖啪足幾年到生仔之後,都會突然出現性冷感
所以一嘢就話處一定性冷感勁狹隘,以為拍拖可以驗貨就一定無呢個問題?需要咁樣去屈人唔想俾處男朋友!?

性冷感涉及有好多因素,尤其係生育之後荷爾蒙係有影響架
而處唔俾處男人,一定有好多因素,信唔過、真係性冷感都有。一嘢屈曬落性冷感既男人真係食屎大。
要逼人結婚先 呢樣就真係自私喇
搵一日摷到佢出水佢就會想要
自宮左佢就唔會成日想搞
有無要求佢幫你出火. 幫你含. 打飛機.
佢係咪處. 有無試下攪到佢濕哂.
其實係冇問題,因為要尊重條女

但如果婚後發現條女唔係處,你個心會有條刺。

我識得個case同你差唔多,最後離婚
痴線,試啱又唔結,做咩俾你試呀又?
咁樣叫逼?
講咁耐你都無男人同女人破處嘅分別,知唔知點解你無視呀? 因為係駁唔到呀
最佳結局:同自己價值觀唔啱嘅你分手
搵個覺得簽張婚紙去娶處女絕對冇難度嘅男人結婚

你覺得邊個市場大啲?咁多個處女post,處女搵男人要好難?分下莊閒好d,人哋唔信得過你就唔俾啦,輪到你威脅?
即係唔係處啦
俾又話人隨便,嫌人唔係處
唔俾又嫌你唔俾

連登毒撚想點

好後悔知道咗女朋友嘅過去
https://lih.kg/2429521
咁你咪唔好要人上床

好似你買野咁,人地開咗價碼俾你

就係結婚先有得上床
你就問人可唔可以免費有得扑
彩你都on99啦
睇呢班仆街講嘅歪理,我係女方都信唔過佢地啦
所以樓上班男先係真自私
女人成日受住呢啲壓力佢地一直扮見唔到
只會留意到自己想啪,女朋友擔憂d咩佢地唔會理

信唔過你,唔想俾係好多女人既理由黎
係都要屈人性冷感屈人有病去威脅
真係好奸狡同夠曬推卸責任
我好欣賞你呢個諗法
你不如同後面個post幾面幾頁果條處女廚傾吓

好後悔知道咗女朋友嘅過去
https://lih.kg/2429521
大把拍拖一直性生活無事都有呢個問題,去下成人台睇啦
屈曬處女到係useless
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞