[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
撚狗係死對頭曼城名宿
Premier League Game Week 27
Away v. Crystal Palace (D 0:0)

- 蘇sir 連續兩場做戰犯 , 1.63分係歐聯輸俾RB 出局(0.79) 以來最低, 仲低過事俾錫菲聯(1.88) 同埋和西布朗(1.88) 兩場
- Dean 繼debut 後再一次拎MOTM, 佢近6場出場有5場clean sheet
- Shaw 唯一一個outfield player 過6分, 全隊都係靠佢carry
- 估唔到AWB 唔合格, 個人覺得佢今場D 出波都唔錯
- 所有中前場正選都唔合格, 意料之中
- Bruno 連續兩場唔合格, 3.39分只係比1:6輸熱個場高
- Bruno 今季試過兩次連續兩場唔合格, 個兩次之後都拎8分以上強勢反彈, 希望佢下場都可以一樣回勇carry 我曼贏鏝
- 綠木4.24分係近十場最低
- Team Performance 都仲有4.67分算高, 今季都冇乜幾多場西過今場
人地講對軌, 你拉埋對猁黎講做乜撚
隊隊都贏錫菲聯啦, 係我曼輸, 你唔撚講?
華拉尼係咪要黎啦
蝗話想放佢,開價70M
拎迪基亞換
但我寧願要其他CB
仲有咩cb好揀
搶艾拿巴囉
大把 kounde丶konate丶klostermann丶zakaria丶kamara呢啲類型嘅CB
西維爾嗰kounde有機會簽到
中鋒唔知有咩人會簽到
一係就綠木中鋒,簽隻翼番黎
中鋒真係唔知
星期日
23:15 馬德里打毗
00:30曼市打毗
01:30 拜狗多狗

[img]https://na.cx/i/v8LGrWC.gif[/
werner啲走位同福狗真係差唔多

werner啲走位同福狗真係差唔多[/quote]
冇得怪佢啦
走中間法狗可能block到
又唔係真係fifa兩下三角咁易傳
場波時間西 天氣西 踢得仲西
簡直可以入選今季最西比賽
電視播曼市
電腦播馬德里
電話播拜多

輕鬆
三場都係一面壓倒性
兩部已經夠
馬德里打比完場可以駁德甲打比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞