[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
所以之前中醫有段片講後費sir年代既領隊,佢覺得v92先係將曼聯推向深淵同中衰既領隊,而唔係椰子,椰子最多都係拆門拆窗,但V92係拆牆,仲要係主力牆
邊位巴打係健身室沖涼房打飛機俾人影低咗
https://lih.kg/2436359

邊個巴打
我反而覺得係椰子嗰季管理層種下禍根,一季走哂後防加中場主力,然後請個要教埋世界盃先黎既領隊, 先引致之後好急咁亂買人, 砌咗隊唔知似乜既球隊,隊波開始衰落。

當然鳩耳第二季玩核心陣容買到成批中場中鳩搓更加係插多一刀,摩狗狂買星都救唔返。
學友快D睇
最憎v92
最憎摩狗
雲高爾正氣好多
冰狗躝
中醫少聽為妙
其實好明顯而家仲有好多v92影響留係隊波到
不過佢都將球隊內部運作同世界接軌都有功勞既 科學化 數據化
v92可以話係曼聯既侵侵
有糖又有屎
最記得摩佬一來到就話要拆哂所有v92加既cctv
但係個陣v92 既訓練方法練到要卡域克同朗尼做球員代表去同佢傾,叫佢轉下訓練方法
佢對球員根本就係太理想化
戰術都係屎來 而家隊波企定定唔多唔少因為佢
但對內部營運真係幫到唔少 以前費Sir個套好落後
叫agent bruno 幫手
呢個幾勁
有d似nani
三件領調下位可能好D

費SIR 拎冠後仲有士氣, 比摩狗衝多次英超
摩三季用到又老又殘排16, 比V92 清哂D 老將升青訓
V92 退休, 耶子帶領林皇福哥等人重奪前四

其實都係, 費sir 退休嗰季陣容老化到咁搵條未撚洗過錢既椰子,仲有搭住件木狗, 你搵摩狗都仲可能keep 到。

成日覺得管理層請教練完撚全冇夾過咁, 之前蘇b 轉正走去玩英撚, 咩時勢根本燒銀紙, 木狗又孤鳩寒咁你不如請過另一個啦
曼區已死
同香港一樣
木狗買人又係亂黎
聽果個咩柏大巴仲好
反cup psg 兩周年
今晚唔知輸幾多粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞