[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
好撚正氣
我想問朗隊得罪左曼迷d咩

https://forum.hkgolden.com/thread/6102782/page/6
佳仔生日, 唔知福哥有無問候佢呢
毓民支持者
Happy birthday and fuck you!!!!!!
好少可同意中醫,你40m買個amad返黎又唔係即食仲要等半季先到,又要試又要比佢成長

你又唔肯買辛祖返黎即食,你而家40m買完amad又唔夠錢買辛祖,變左洗完錢仲要無得即食兩頭唔到岸

仲有點佢無講,講潛力辛祖仲大過amad啦,年紀一個18一個20都差唔多,好明顯今次係柒左
16補選幫天琦站台 cctoy睇唔到
淨係識放大之後鬧交嘅野
叫梁游上訴到底 cctoy又睇唔到

每次有po講佢大部分留言都係鬧佢熱狗 屌泛民 收左錢
泛粉大台係咁上下啦
話佢收錢又無證據
原來點球佬中文oral有5*
amad + vdb 都9千萬 一係唔用一係唔識用, 都唔知買黎做乜
不如千幾萬買多個占士好過啦
不如直接辛祖好過
多謝毓民
要身體健康呀 毓民
五區公投搞手-睇唔到
拉布拉倒梁振英個五局十四局-睇唔到(呢次印象中係唯一一次拉布拉死咗政府)
講真vdb 如果打到季尾都唔轉型到, 真係唔睇好
代般又唔得, 代普又唔得, 又打唔到防中
落到場都係當阿積士咁踢
仲有網絡廿三條
同埋有樣野真係好想講,amad同梳啦泰利都無福馬木出黎個陣驚豔既感覺,只係好普通青訓擺上黎feel,同以前睇占士排球仔差唔多,所以講期望真係唔好諗呢兩三年幫到手
班撚樣最仆街係想改歷史
唔止你個po入面條link

[突發]黃毓民細菌入血敗血病,曾一道瀕臨死亡!
https://lih.kg/2001469

年幾之前睇呢個po
d留言仲惡毒
可以唔轉型既,其實我覺得佢最夾係卡雲尼同普巴,可惜好似無試過咁擺

佢唔係我地而家唔轉陣就咁位換位用到既人
如果識轉陣, so蛇都用到lin la
總編都講so蛇要每個人角色好鮮明, 無就唔識踢
其實我懷疑有啲係泛民既議員助理黎,毓民做既野講既野係直接會影響到佢哋生計(因為揭破咗泛民係點樣碌碌無為,欺世盜名搵笨柒,影響到佢哋既議席),阻人發達猶如殺人父母,咁佢哋把口緊係有咁惡毒得咁惡毒
點球佬咪議助
咁佢民建聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞