[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢係打機咁擺人,呢張卡寫明係點就插入去
個陣拉布真係頂得住 無功都有勞
cctoy又唔理 淨係識無限放大佢同人鬧交個d野
你有份拍守城 扮狗
盡快認係失敗收購,放返VDB去岩佢踢既球隊,救返佢既職業生涯
網絡廿三條 毓民一條友拎左900條修正案出黎
網絡23條咁耐歷史嘅嘢時事台仲讀緊小學
點解分工鮮明都變左係壞事
一定要個個位置模糊化咩
拜仁而家分工夠好撚鮮明啦
球員質素高 當佢要做既野比出黎既功課above人地咪夠
曼聯就係分工得黎 球員質素除左兩三個之外都唔夠高
但講真,毓民屌泛民果啲雖然好多時都係果幾樣野,但佢唔係生安白造,班撚樣無做過既佢點屌到你

就好似,班撚樣無捨五區公投入中聯辦同支共密室談判,人哋又點會屌你呢樣野

你班撚樣係議會係準時開會,投足票,投岩票,發言係有point既,人哋又點會屌你係議會碌碌無為,欺世盜名搵笨柒

屌佢老母,都唔講議政質素,班撚樣連最基本既準時開會投票都做唔撚到,食撚屎啦
睇下派路將每個位疊都模糊化而家搞成點撚樣
用玩模糊化最top既哥狗去話模糊化就係現代足球最強咩
咁拜仁分工咁好 成績又好過曼城
點解唔係分工清晰好過模糊化
根本兩樣可以共存
拜仁d球員先多功能wo
分工鮮明可以
但好多曼球員本質唔鮮明, so蛇又無能力令佢地鮮明

比如LIN 同VDB 佢都係唔識用
福馬呢都唔知叫前鋒定翼, 又唔入zip, 扭波又唔係好, 又唔出波, 配合又差
其實可以試下參考藍斯嗰種用法 我覺得佢地類型差唔多
我覺得最似係巴克利,不過好難係呢而家個陣容到夾
呢排聽得總編講得最多既一句說話「曼聯有部分球員既技術特點唔鮮明」
終於有同好, 季初已經咁講
明明有體力+入zip, 改造b2b 係最好, vdb 練多少少防守就ok
但vdb既身體質素同巴克利好似有段距離
VDB 打法感覺似張伯倫
唔似巴克利啦 巴克利有推進能力 vdb冇
下 想問下你呢兩年拜仁有幾何場上踢變形位置
中場結構 甘英治抖後補兩閘位放長傳
哥利斯卡負責上落同後上
標準兩翼內cut
兩閘正常邊路overlap
利雲最前 梅拿攻中後上同助攻
咁撚標準分工清晰 不如話俾我聽點模糊?
我以為未出世添
咁點解唔係球員能力本身有問題同太單一?
費特傳波 丹占冇扭人
蘇蛇咪盡量放大佢地搶波同打反擊硬爆既優點
呢啲特點唔鮮明咩 你話係咪最top 個球員本身既料得咁多 仲可以要求咩
仲有高鐵撥款200億 得佢一個肯衝去主席位理論
班泛民企仲係個位度大叫表決無效 然後道歉
所以我覺得泛民俾人拉話佢哋想顛覆國家政權係好撚慘。
佢哋抗爭咗咁多年,根本就係有限度抗爭。係議會入面,佢哋又會係政府既施政報告致謝議案同財政預算案投讚成票,開會有時甚至人都唔見無投票搞到表決由贏變輸。但依家就話佢哋想顛覆國家政權,呢個完全係唔公道
如果真係用得好 可以多一個穩定嘅得分點 同埋費查係到 可能都幫到佢向btb方向發展
佢地以前缺席 棄權 票都唔投
就算初選都算係跟番選舉制度玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞