[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
黃郁民曾經議會演說都叫高質過, 天琦都欣賞佢

但熱狗d 子弟就不敢恭維,
為左諷刺黃絲食黃店, 佢就專登食藍店
為左證明飯民以前太保守, 就依家落井下石
呢個係最基本既打法姐
剩係梅拿呢點已經係前場自由人咁濟啦,拉邊又得,做支點set波入禁區又得,自己殺入中路射波都有
中場甘美治同哥利茲卡輪流上都估唔到邊個上
拿比仲有時可以攝入中鋒位射波

雖然可以話佢地能力太強,所以有時交換位打下都得仲多變左,但係拜仁最勁係人人都攻到
咁佢地個套就係最教科書既陣式同打法
般奴而家唔係前場自由人咩? 有限佢打死中間?
甘美治同哥利斯卡兩個可以輪流後上係因為兩個球員本身都有呢種能力
咁fred有冇? 如果冇既 咁分工鮮明淨係俾佢做擅長既野唔撚係對隊波仲好?
拜仁球員能力強都唔模糊化 曼聯球員能力相對仲弱
俾佢地更清楚知自己要做咩 反而你覺得有問題?
唔係要普巴出返黎先識嬴波呀
我地曼聯433
係鳩咁搶幻幻
打fm打上腦
上年出一億bid fati
「入面一堆blocked user
連開post果個都block左
呢個好明顯9up
30m Amad 40mVdb

真正對隊有幫助反而係Cavani同15m Telles
爭氣完入前4又係小組賽出局
Ddg 嗰bb終於出世
上季話左有前四有Sancho 比木狗撚左成個夏天
Telles作用係解放梳b
般奴近排鳩閪到咁都仲上到榜
西火腿30M quick deal please!
Marcos Rojo left Manchester United to sign for Boca Juniors for free at the end of the January transfer window. The 30-year-old is still to make his debut for the Buenos Aires side, as he got injured in one of his first training sessions.

屌你rojo 小保加第一次練波就受傷
原來佢今日又講十四五 好似好想做多屆
一定係支持Linfifa整來玩下都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞