[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今晚黎多次咩叫足球 這樣便很足夠
今晚我地曼聯教你咩係足球
我最憎daddy,曬左7福同災馬寶貴嘅2年半時間進步,搞到佢哋完地踏步,人唔似人,鬼唔似鬼

得個所謂so call 三冠王,真係值咩?

仲未計記者會d衰嘢

我寧願當年比多一季V92,耶子就係根本未ready教大球會
福換250啦屌
冇般奴?
利申先:我從來都冇迷馬

7福同災馬係daddy手上係完全冇咩進步仲獨食左好多,係蘇sir嚟左先好d,特別係7福,睇住佢係v92手上仲有d合作性,一去到daddy之後就變到好獨食

都係個句,daddy係從來都唔識幫年輕進攻球員進步
no mata lets go
其實兩個都係前鋒, 摩狗教到變咗打邊跟住已經開始鳩。

蘇b 轉返馬打正前開始係有起色, 不過衰自己球員閪同懶,可能因為續撚咗貴約始終多誘惑

福就仲可以上既, 始終狀態係有, 不過應該成隊波冇一條友可以食得住佢GA la, 睇下26,7 歲嗰時曼又冇冠, 又冇咩錢未賣咗佢出國,到時條友先可能轉心態
Bruno勁過KDB?
唔係只係有啲驚訝
摩狗當年教緊蝗同車二期
邊有人會想像到過幾年會去教我曼
當然
正常會輸0:2
1:3啦
早幾場差啲就變one more time or fucking off 2.0
我冇話到福馬唔需要負責任,你唔好咁激動,福馬呢d年輕球員係daddy手上浪費時間係不爭嘅事實,唔信?睇下熱刺個貝雲積踢成點? 又係踢到好迷失㗎
閪布朗條藍頭黑鬼賤種真係好撚鍾意抽對家龍門水
馬個case宜家似係佢個人問題大過領隊風格嘅

但望住7福d合作性退步,就真係好難唔怪daddy 個兩年半唔知教乜春
岩岩睇完上流寄生族
https://lih.kg/2436825

吉子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞