[力爭上游]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1220]

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
本身轉會費就係分期呀
7月無還到條數係bouns條數
唔係轉會費分期條數呀
仲要本身呢單野係垃圾羅馬體育報講出黎
頂到夏天先做

原來一直帶傷死頂, 唔反了
0:0當贏ok?
見到蘇寧賣盤咪傳下囉

不過意假本身搵唔到錢, 都會關水喉架喇
左占 右 Diallo
都好啊起碼有一份執返
分一
擺明啦,冇普巴冇卡叔,作容對住大勇+full team 軌
對面仲要係新領隊蜜月期
做puyol定賭mid/prime好?
錯post
🗞 Richard Arnold tells investors that @ManUtdWomen have more followers than nine of the men’s Premier League teams on Instagram, with over one million followers. [@sistoney67]
#mufc's second quarter financial results:

Commercial revenue down 19% (£122.3m)
Broadcasting revenue up 60.1% (£156.3m)
Matchday revenue down 94.2% (£3.2m)
Total revenue down 7.2% (£281.8m)
Net debt up 16.4% (£455.5m)
屌 停到咁revenue先跌7.2
木狗做數真係有一手
你係咪痴線
龜全勤已經值80m 有買貴無買錯
唔係講佢一直個屎忽有傷咩
炒ole請謝拉特有無得諗
謝拉他教猁
我地請撚仔
2號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞