單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
依家學下投資,希望可以幫補下,唉

一心planning, 一野收皮
建議你都係小心D
窮撚學投資, 愈窮愈見鬼
加上你抱住咁想改變既心態, 好易出事
自己新手,唔會比自己買得多

為求 贏個lunch / 贏件衫 嘅錢就算

暫時都係玩緊富途個 模擬炒股,戶都未開

仲睇緊info
係超易出事, 唔想長時投資, 搵回報大的股票就好似賭錢咁

第一次贏, 第二次贏.......
只要是但一次輸, 一次就輸清光, 真真正正依幾年最重要青春講再見

Thx 巴打
全集:
單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?
https://lih.kg/2429705

單身有物業既絲打,比男仔溝緊果陣,會唔會講自己有樓?
https://lih.kg/2436788

要供樓既巴絲,返工會唔會隱暪自己有樓?
https://lih.kg/2431708
有兩層, 無咩好隱瞞, 但係埋得身d女都唔順眼
會, 你講錢只會吸引d 鍾意錢嘅女仔
唔會特登講
除非直接問到或者講其他野講下講下唔覺意講左或比人推測到

大把人有樓啦除非你住起碼半億豪宅或獨立屋姐否則無意思
其實有物業有咩咁特別
你係李嘉誠個仔就特登瞞啫
有d 普通樓都驚人喉你錢會唔會太自信
只能夠講…條女鐘意你嘅,有想冇樓係冇咩分別…
Your Face Your Fate
大陸先有相關法例 仲要係近年先立 太多人騙婚
香港就直頭無
其實男人要求要樓都好正常
貧賤夫妻百事哀
要求生活有保證 有地方住我覺得唔算貪錢
但佢要我比好多錢佢fing 就唔得

我寧願要靚仔都唔要樣衰
始終都係對一世
如果有能力嘅話一定揀好啲
Nonono,我識人屋企人有十層樓,未計舖,但個仔讀I大做實Q
住開大西北就會鍾意大西北

起碼我係
嘩咩中學呀真係想讀下
話租lol
驚兄弟姊妹搶
無隱瞞
但事實唔會有女理
有樓有狗 無女
不了不了 我唔係gay
你搵其他巴打
係囉 未熟互相認識緊 已經喺度計算
現實得有啲好恐怖
屌供完就話啫 供緊仲樓做樓奴有咩咁吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞