單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
男朋友初初識我果時都話自己有樓供緊,但當時唔會覺得有咩咁特別係荀盤係之後拍左拖先發覺到有樓既好處係有私人空間可以二人世界,冇左一般年輕人要煩既土地問題
唔會 有咩好隱瞞
唔係以為有層私樓自己住好撚把閉呀嘛
我答同屋企人住
而事實我又係我細佬一齊住
夜晚係父母屋企食完飯先返屋企
早d 認真一個人都係好事
6分既女仔試下用CMB
應該好多選擇
其實拍拖唔重要
結婚就重要
你問下開po果個

真係諗到有樓大撚曬咁
我試過係 連登個tg post 留言打自己有車有樓

一晚20幾個人add

其實不無道理 只係唔係一切
gay
On9
有樓絕對唔係大曬,
只係想問大家會唔會隱瞞

但個人覺得有點都好過冇
唔洗考慮住屋問題,唔洗另一半一齊供

可能又有人話香港人男女都搵得多,區區一個月幾廿k算得乜,但唔洗供點都好過要供
其實你唔講
如果對方係蠱惑醒目啲都會搵方法試探
你老豆老母都on99所以咪教到你咁撚弱智囉
揸架垃圾車 識幾條女講野就牙撚擦擦
現實廢柴一件 香港大把女攞隻袋都貴過你架爛車啦 冇見識低能仔
2021年仲有咁撚多冇見識低能on9仔
得嗰一兩層樓嗰啲就算啦
根本香港大把人有樓
分分鐘條女仲有錢過你
唔講以為你幾十億身家收埋唔比人知得
樓價貴 一千萬左右既樓已經唔代表d咩
變左入場卷
有入場卷唔一定搵到食 但一定唔可以冇

連登特別多小朋友所以覺得有樓好勁
出黎做野耐左 發現周圍都係
當然冇樓果班更加多
但係最底層嘅人從來都係俾人無視存在
瞞條撚咩,個格係臭既,係唔夾既,始終都會離開你

有樓有高潮既人唔係通街係,俾你識到,咁你都好反醒下自己咩人、邊到痴到件咁既野翻黎
其實唔洗睇呢樣野睇得太重要

30歲有一層普通1/2房係基本,

你話係啲咩複式/豪宅就要曬

溝女睇好多樣野,食女先係用車樓
第二集

要供樓既巴絲,返工會唔會隱暪自己有樓?
https://lih.kg/2431708
如果識唔到女
真係可以去speed dating 或婚介

唔介意中女既話
有物業,肯結婚一定大把女揀你
買多幾層非自住投資既話
元朗,朗屏會好小小小小
特別係yoho 系列同三寶

屯門,天水圍就唔推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞