單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
有蛋先定有雞先
冇樓又點開始
性取向
唔少人鍾意平胸
但應該無乜人鍾意無樓
有冇樓關 top up定degree乜嘢事
會,我當年層樓,租左比人,自己住劏房,一來我對生活要求唔高,二來又可以返工近d。

果時識左個女仔,佢住私樓。剛一齊果陣無野,後來厭我住劏房,跟左第二個走。

我好慶幸無比佢知我有層樓。
25歲以下笑鳩你做樓奴,話你窮得只有錢。
25歲以上俾人屌到化曬搵你埋單。
一問住邊就穿哂啦,除非你講大話囉
老豆老母層樓加左名算唔算有樓
首期要勁大舊, 當550 萬盤, 你有300 萬首, 月入35k就供落25年應該冇乜壓力
除非直接講出口否則無人知,所以都係性格樣子重要啲。
最撚慘係港男飢不擇食,衰冇西屌唔得
自己明明都有6,7分,照食3分以下既女

搞到d豬西吊高賣
咁似港產過年喜劇內容
咁你點知第日你冇錢既時候佢會唔會走去跟第二個男人
而家好多呢d港女
既然佢今日有樓先揀你 聽日亦都可以因為你冇樓而飛左你
唔會 順手同佢講我爸爸都有幾層 我係獨生
唔會
唔會隱瞞但亦唔會主動提出
唔想岩岩識就俾人知/估大概搵幾多錢
James, 而家唔係你冇樓既問題,係我地之間冇左信任,分手啦
老實講,靚仔/靚女,搵黎拍下拖就得,
但如果另一半本性係蒲開鍾意Flirt女,
更如果係拜金向,
特別係見到其他女/男仔更好條件就會開埋口嫌棄你果啲

依啲擺明搵你袋住先,騎牛搵馬咁上下
就算你用左幾十萬過百萬結婚買樓比埋佢
唔使好多年好快會綠你,
靚仔過自己既人大撚把
有錢過自己更加大撚把

唔好話我話,如果對方(女仔)家境好你幾倍但都跟隨你
依D女真係搵得過
通常佢肯俾我中出嘅話先會講
無得隱晦,除非你打算次次都出去賓館酒店開房

或者你本身性無能
呃住對方同家人住公屋

實際一自住一收租
有錢full pay買自住樓點會無錢買車,稍微有少少財務知識嘅都知道分散投資,肯定有大量其他資産係手,死慳死抵俾首期供樓生活素質同無樓嘅又有乜分別,基本上高收入低資產嘅人都鍾意租屋同買股票而唔係供樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞