單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
連生活都有問題 應該智障多
佢老豆一早死咗, 好似唔知政府咩首置有咩資助,其實講緊每個月佢只係拎6 千出嚟供但因佢搵得少佢個ex唔加佢人工,40 歲都係搵萬幾同佢一齊應該會餓死埋我
仲要供緊嗰間屋係同呀媽呀妹一齊住仲要大西北勁遠
bba都睇唔上眼要咩車先得
法拉利 林寶 起碼都要全新
如果你揸牛肺bba車 啲女笑鳩你就有
型條毛
以前揸mini 出去玩都冇比女笑過
唔好以為D 女真係識分啦
你講緊個堆係冇見識mk 公屋妹
有見識個啲 直頭唔想坐
把口咁毒
情境1 - 冇樓扮有樓

港女:分手啦。其實我真係唔介意你冇樓,但係我好介意你唔夠坦白囉。

情境2 - 有樓扮冇樓

港女:咦......衰人,呃我嘅!拿我唔理啊,你一定要娶我架!我哋幾時結婚好啊?
唔會冇樓掛
好地地唔on9落錯車都唔會有事啦
我覺得女人想要男人有樓同貪錢又唔同
有地方住只係好基本

不過我不會揀太窮的女
人窮就惡 乜都做得出
罵我都係咁話
Mk妹就唔識分
你揸架爛鳩電單車後面搏個箱大大聲播mk歌都仲溝到女的
靚女光鮮體面拖出街有面子果d女就好撚醒
但我淨係想要果d
唔會自己爆啦
宜家啲港女咁拜金
利申 父幹,廿幾歲仔,市區樓
屋企人有兩三層每月total 收緊3xk 租
我連我老婆都無講過,只係話兩老自己打理
以前拍拖只係話自己住,無話租定買
就結婚個陣佢講開買樓先爆出嚟
毒就毒啦
有樓有車 冇女性朋友
竹門對...
當女方家底都差唔多時就唔會侯住你d樓
認真拍拖 老母會screen對家
咪係囉, 租樓都難攪, 應該住公屋
咪係囉, 其實U記有時啲crossover都唔錯架,
不過啲毒撚/hea人唔會去理之嘛,
講清楚, 係聯乘JW/EG嗰啲, 唔係聯乘one piece嗰啲
r8呢
會,唔想佢貪我層樓

利申: FF
月入35k大約借到3.5m,同埋梗係供30年啦

首期200鬆d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞