單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
我6分我都搵唔到4-5分嘅男仔
唔靚有乜用
你地男人咁膚淺就唔好怪女人拜金啦
唔好話樓
有車我都要熟啲先畀佢知
Sorry我無怪過 我貪你靚 你貪我錢 Fair deal
好多時都係自己覺得有依個分數姐
6分 以我角度起碼講緊小康,甚至有錢買樓,普通樣
正常都會有人追
有樓有車就唔洗咁難溝女啦
上app啲人第一句有樓 有車同你兜風 啲女濕哂任你揀
有樓話係租

利申:爺幹
其實識人好少會講呢啲話題
但講大話無樓定有樓我都接受唔到
因為我覺得呃得我即係佢已經前設我係有問題 咁樣都唔係真心識人就算L數
身材可以練,塊臉又可以微整化妝,唔係要求你可以靚過四大美人,外表端莊就夠,後天可以改變到既都唔做就無得怪人,如果可以做到外表端莊,知書識禮,持家有道,嫁入豪門可能有難度,但係嫁入中產富人階級都完全唔係難事,問題係出身基層小康嘅女人有幾多個做到呢三樣野?貪心 懶惰 自大 無知先係人嘅天性,盡力改善自己嘅不足,令自己變得更好就已經贏好多人
on9
增值自己啦
吸引埋啲臭閪你都唔想同佢地過人世
除非你想食快餐食一世 咁就當我無講過
答佢住鄉村寮屋 有養貓
無女
五百零呎堆填區地鐵上蓋半年新樓
得屋企人知
朋友無講開呢方面話題唔會特別提起
又唔係特別要瞞不過無啦啦講又好似好突兀
反正有冇樓都係咁對人
姨姨我不想努力了?
唔會主動講 但會搵機會暗示自己住
佢問咪話租囉
一齊左先話係買既
點拜法
有樓同溝唔溝到女無關,除非你係full pay另外有剩錢先係加分因素,當然係有拜金女埋身,但前題係你要有興趣
利申:過來人,你問我答
你辛苦自己一個供完
然後結婚之後條女迫你加佢名
就算唔加,離婚都照分你一半
自己一條友有能力可以買樓
都唔會蠢得去邊
真係會咁有眼冇珠搵咁既女仔結婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞