單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
一定唔講 死港女咁貪錢
你都kai嘅 租樓話自己買嘅呃女就有
其實會 所以屋企人買完唔係落我名 但係都會驚人地貪你有樓住

周圍同人講添
都係A0

利申 有樓
會唔會儘量都唔揀冇樓或者經濟差d既bf?
冇錯,無論最後上到邊個位都覺得自己好渺小

人之所以勁,唔係因為真係勁,係身邊多比佢差既人

人生發生d開心既野,其實冇乜咁值得開心
勁過你既人大有人在

做人就算幾撚努力都唔會叻到做到世界上最top果幾個

一走出個舒適區離開個井底,圈子壙闊左就覺得自己所識既野連基本野都不如,連弱智都勁過我
同呢個世界比,自己乜都唔係

當有一日發覺自己升職加人工有車有樓有女
都仍然覺得自己係廢人

年薪冇一千萬
車唔係林寶堅離
樓唔係貝沙灣
女唔係Model身材,唔係特別靚女溫柔

永遠都係一個廢柴
所以都覺得層樓唔係自己名幾好煩少樣
你係咪近排買左樓所以唔知講唔講好開兩個post
小弟覺得如果抱著學習、開眼界嘅角度睇會開心啲
電單車先正 條女喺後面攬住條腰諗起都扯旗
對波仲要頂住背脊
如果父母有乜事,就有機會要同兄弟姊妹分。
如果你父母偏心,佢哋有機會靜靜雞立咗遺囑比最唔掂嗰個,到時渣都冇埋
感謝你詳細的回覆
一定唔好講自己有樓!

我之前識個女仔,就係自己岸鳩講左自己睇緊樓,之後個女仔就話對我有好感。

但我又唔係傻,相處落去,個女仔關心我幾時買樓多過關心我,所以最後斬左覽,無謂浪費大家時間
去有婚前協議地方結婚就可以
只係香港結婚,就唔認婚前協議
其實好難隱瞞,你身邊朋友都知,唔通叫佢哋幫你瞞咩,咁又好似有啲柒
如果係我,一開始會隱瞞先,睇下係唔係值得繼續走落去

我宜家都係單身有物業,下次如果新識女,我會話係租,睇下對方反應先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞