單身有物業既巴打,識女仔會唔會隱暪自己有樓?

479 回覆
714 Like 25 Dislike
其實就算有物業都要睇下你係咩物業 5,6百萬幾十年樓齡嘅舊樓得果2百幾尺應該8成女都唔會睇得上眼(如果係貪你有樓嘅話)
係咩...無樓真係咁窮?
有冇靚女扮醜試個男人係咪真心愛自己?
珍, 後生根本唔會理你有冇樓, 最緊要有Feel
但係未結婚我唔會想正式同居
最多得閒上嚟過夜

覺得一同居會好麻煩
調轉如果係有樓既女咁點
係咪掉轉左打得正3 4 萬 壓測都過唔到
睇你買幾多錢同埋首期幾多架姐
好多人都求其搵一個屋企人做擔保,基本上壓測都唔係d咩問題
我表哥exactly就係咁

佢之前俾女朋友問有冇樓 佢喺深圳有層 但係係俾老母住, 同埋佢都唔會返去生活 最緊要係賣咗層樓啲錢都落唔到嚟 同冇樓好似冇分別

但係佢個人平時唔講大話 佢都唔知點答好 仲wts我求救
隱暪黎做咩, 你選擇條女, 條女又會選擇妳
物業都係自己條件的一種黎, 比你有機會識到高學歷/高質的女仔
最後會唔會比人呃就睇自己有無帶眼識人, 唔好on9咁
送層樓比條女
屯門仲要龍床盤定將軍澳地鐵站上蓋先
差好遠喎
無啦啦同人傾計會講自己有樓?
其實識返啲同自己身家咁上下嘅女仔最好
又唔洗擔心會唔會貪你啲錢
同埋對方知道只會覺得 “ok啦 樓咋嘛 我都有”
除非你地係唐樓對豪宅啦
你自己諗下引d咩女返嚟囉
我就寧願要個樣衰少少都好過要個拜金
其實女人要求要樓都好正常
貧賤夫妻百事哀
要求生活有保證 有地方住我覺得唔算貪錢
但佢要我比好多錢佢fing 就唔得

我寧願要靚女都唔要樣衰
始終都係對一世
如果有能力嘅話一定揀好啲
唔講 拍左至少半年而佢主動問先講
都係果句你有女再算
事後論冇意思
會啊 仲會扮窮
屯元天生活指數咁低
屋企人都唔幫你買多層真係可以重刷
利申 屯門中學半班人20歲未夠就有樓
其實自己一條友買樓都好癲
一條友買到樓大有人在

有小小父幹
自己叻仔搵得多
買屯元天
幾時都係有車有用,車可以帶出嚟,但樓,如果同屋企人住基本上廢左武功,因為唔可以帶上樓。自住另計。

利申:屋企有兩層樓但無車,溝女無着數
用個仔女名買可以慳返好多税
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞