[新手睇晒置頂先好問]水晶撚入嚟 (36)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
其實dodgy到齋回應客張圖都有講到話驗過係無燒先賣 點解唔直接show當時驗個張證書 而係依家先再拎去驗
睇下上一個post又黑石又joli
仲有晶x良緣
可能批次唔同?第一批驗過無燒 但今批奶野 又或者之前驗果間無出
咁就唔知啦 不過show左張證書先實冇死除非鳩up話驗左
咁好古惑喎
新手一問,各位巴打買水晶會唔會睇埋五行?
有睇過下,不過最後都會依自己喜好買
我覺得五行限死咗帶邊D,咁有D人咪一世都係帶唔到某D水晶
之前都會想跟五行
但到買嗰陣就揀合眼緣
我覺得自己鍾意嘅先係最適合自己
實物圖
同張相差好遠
不過110 蚊又冇咩好要求
8:29
喺下一個post前如果jai出唔到新回應,就由原本list內先行移去黃店list完咗之後一行,加返今次的加熱黃晶同最近巴絲反映的態度問題以作備考

如果再有新回應,視乎回應再開投票
想請教下,有無聽過招正財同招偏財既晶唔可以一齊帶?

喺youtube見到有人咁講,但係明明有啲晶係正偏財都招
唔使理啦,最緊要自己舒服
佢而家用story方式回應 講到唔嗲唔吊 遲啲有新客幫襯 真係唔知發生過呢啲事 咁做真係好閃縮好明顯想時間淡化就冇人記得冇人知 仲廢過線仔
今次件事令人有啲失望,唔係因為佢賣加工黃晶而失望,而係回應手法,佢正常應該有mon post,好心關公做得好啲啦
新客其實冇計
好多黃藍地圖 google下都未必睇
點會理咁多
咩無計姐 好似線仔咁正正經經出個post唔得咩 邊忽無計
古惑就古惑
I mean佢咁做我哋又吹佢唔脹
我諗其實呢個都係關公做法
出咗事兜/射波/拖
等件事慢慢唔記得/少人知
反正玩開水晶嘅都未必再買
不如擺多啲時間落多啲廣告
吸引多幾個新客
你寫到明自己出事到時新客容易懷疑
做到個樣靚靚囝囝吸引新客更好
黑石除咗老闆eq低 成日自己攞嚟柒之外
呢招用得幾好
佢story聲稱今晚有直播,睇下佢會唔會出預告同live,唔開live應該都身有屎,始終開得就預左比人問同埋要解畫。
至少我識一兩個玩開水晶都幾支持jai,如果佢做好少少留住舊客其實我覺得新手都唔會理咁多
4:23除名,兼同jai一樣移去list完咗之後一行備註曾售鳳羽水晶及其退款回應
其實我覺得冇咁神化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞