[新手睇晒置頂先好問]水晶撚入嚟 (36)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
我明明都無踩過佢
佢成日追住我黎講 好無辜
有d人係要咁樣刷成功感
講贏咗好威威 佢喜啦唔好同佢計較
諗住咁啱見到條靚野嗲兩句 之後
唔使同佢嘈啦,block咗佢由佢單機咪算
又無禮貌又引戰,句句野都單單打打
睇字都feel到八婆黎,覆黎做咩,唔好激親自己
都唔知條友係咁吹奏金草莓做乜膠
如果係金草莓女王應該有好多錯字
啱啱同朋友傾左陣 更正翻
正常 金草莓係唔計落去紅七到
紅七係單指 閃閃髮絲狀既紅色超七
但依家好多人都當金草莓計落紅七咁sell
超七主要分3種色= 紅,黑,紫 3色穿埋一齊叫彩超七
今日我都係第一次聽橙超七(脫左一年無睇)
而金草莓係後來先加入超七 所以單價會比傳統彩超七(髮絲狀) 成本低D
金草莓因為佢閃零零 色又靚D又鮮艷D 有新鮮感所以多左人想要
個價就由之前慢慢升緊
價錢上係髮絲狀既彩七(本身既超七款)比加左金草莓既貴
加入左超七之後 先冠名做"金草莓" 金草莓靚既價係橙紅色
市面上最高級既紅七(全順滿髮絲)同金草莓(橙紅高品質) 多數已經比人收起等升值 要買高品既都可能500-1000/g度
價格唔confirm 因為上上年超7價錢升左起碼一倍,當時有諗過買但轉左去買左條碧西 估唔到佢升得咁快)
而各位自己心中既"頂級"當然隨各位心水
鐘意金草莓既就買帶金草莓 鐘意全髮絲閃令令 可以簡傳統
鐘意淨金草莓 可以簡全條都係金草莓
絕對無踩任何一款 只係市場係 帶髮絲狀既傳統超七係會貴過金草莓
啱啱朋友有講有大台話金草莓係橙七
唔知係咪因為呢個原因佢就係到針住我金草莓呢個問題
重申一次我沒有踩過金草莓 以上任何一句說話
啱啱同朋友傾左陣 更正翻
正常 金草莓係唔計落去紅七到
紅七係單指 閃閃髮絲狀既紅色超七
但依家好多人都當金草莓計落紅七咁sell
有95%買既人唔識分
超七主要分3種色= 紅,黑,紫 3色穿埋一齊叫彩超七
今日我都係第一次聽橙超七(脫左一年無睇)
而金草莓係後來先加入超七 所以單價會比傳統彩超七(髮絲狀) 成本低D
金草莓因為佢閃零零 色又靚D又鮮艷D 有新鮮感所以多左人想要
個價就由之前慢慢升緊
價錢上係髮絲狀既彩七(本身既超七款)比加左金草莓既貴
加入左超七之後 先冠名做"金草莓" 金草莓靚既價係橙紅色
市面上最高級既紅七(全順滿髮絲)同金草莓(橙紅高品質) 多數已經比人收起等升值 要買高品既都可能
500-1000/g度 (應該紫七同黑七都有收埋?)
價格唔confirm 因為上上年超7價錢升左起碼一倍,當時有諗過買但轉左去買左條碧西 估唔到佢升得咁快)
而各位自己心中既"頂級"當然隨各位心水
鐘意金草莓既就買帶金草莓 鐘意全髮絲閃令令 可以簡傳統
鐘意淨金草莓 可以簡全條都係金草莓
絕對無踩任何一款 只係市場係 帶髮絲狀既傳統超七係會貴過金草莓既彩七
啱啱朋友有講有大台話金草莓係橙七
唔知係咪因為呢個原因佢就係到針住我金草莓呢個問題
重申一次我沒有踩過金草莓 以上任何一句說話

紫色係我打漏左既野 廢事再度追擊 唔擔保100% 帶定頭盔無死啦掛
冇逗號 應該唔係
我想問養晶簇係咪做唔到淨化消磁作用
睇佢啲語氣真係好乞人憎
戴咩水晶都無用
好靚
新手一問:紫鋰輝正常係咪都係咁綿?見上網好多相都係紫白色,唔係平時水晶個種透。

7mm + 紫牙烏要過千 原價重要17xx.....
棉唔棉同價錢成正比
咁棉係咪功效會差啲?🤔
呢間嘢真係黐筋, 咁嘅貨色賣$1280,全紫咪要賣$3000?
金草莓同俄啤都唔係超七
原價1780 特價1280 但內文話整串一千不到
我覺得應該差唔多
一份料有 最靚 唔綿 同有綿既地方
同一份料能量應該一樣
金草莓後期加埋落去超七手鏈 應該計係超七?
其實我都唔係好清楚
因為好多水晶都係後期多左個名
俄啤就唔清楚 我記得俄啤係缺貨既野黎
去馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞