[新手睇晒置頂先好問]水晶撚入嚟 (36)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
終於唔洗批評人地條超七入面無橙
金太陽同金草莓兩樣野黎
你可以去問下 頂級 彩七順絲超七貴D 定 彩七(加金草莓)貴D
唔信咪算啦 無人叫你信
依家咪講緊金草莓呢一年既升幅囉
係金草莓超七果隻升幅
50幾/G果D緊係講緊中低級
上面咪提左 高級果D金草莓個價係好穩 兩種高級超七順絲同超七金草莓放埋一齊個價拍得住囉
都唔知起曬鋼做乜 人地問我我咪答我知既野囉
人地都無串你你無啦啦拎起把刀款 得罪你呀?
咪提左各有各喜好囉 講價錢又唔得
鐘意金草莓超七咪買成條都係囉
紅超咪有分 金草莓同髮絲紅七 都唔知起曬鋼做乜野
點解超七係都要一定有金草莓先叫畢業
各有各喜好 我又無踩過金草莓超七
話口未完我今日又做錯野
緊係知金太陽同金草莓兩樣野啦,你有冇睇字架問你係咪撈亂兩樣野呀
同埋點樣紅超有分金草莓同髮絲款呀
係咪想講新礦金草莓呀,紅雲母片帶黑個種呀
金草莓有分新礦老礦,建議睇睇
但想升職的話又好似幾啱用喎
比人屌足幾年都改唔到 升完職都比下屬話:老闆你啲野咁都可以錯
即係屌得唔夠多
其實人類生出黎就會犯錯#@#xm
咪講左無撈亂啦 你真係引戰撚黎 明明講左無踩 係都要屌埋新舊礦
咪答左你無分錯金太陽同金草莓 無啦啦又話我分錯 答左你我知有兩樣野唔同無分錯 之後又屌鳩人地新礦舊礦
由新礦舊礦 咁既理解 用呢個理解咁帶出另外一個問題
碧西係咪又有新礦舊礦? 舊礦D色濃D?
你咪睇下出面中高階既彩七 個價同順髮個價係有差別架
同埋講左高階超七係兩種礦體拍得住囉
高級料同較低級既料呀講緊
你連紅七分兩款都唔知 又係到追住我黎單單打打 你都幾好笑
姐係你意思係 金草莓係紅7 髮絲狀果隻唔係紅七?
我又無踩過金草莓係到追住人黎引戰 仲用埋D sticker恥笑人
真係有病
好奇你究竟知唔知金草莓係咩姐
講到一舊舊咁,連金草莓有分新礦老礦都唔知
我幾時有講金草莓係紅七,髮絲狀就唔係
你係咪唔識中文字呀
我見你係到講「紅超咪有分 金草莓同髮絲紅七」真係睇到我R曬頭呀
咪諗你係咪以為新礦金草莓係紅超七,建議你了解下咩叫新礦金草莓先
新礦同老礦係簡化左個產地比人發掘嘅先後次序,唔好以為咩老礦一定濃色啦
髮絲係髮絲 金草莓係金草莓 都係紅七黎 但兩種樣

係係 金草莓都係紅七 係嘅係嘅
唔理你講咩新礦定舊礦
咁兩款係咪都係金草莓超七? 都唔知你分開黎講做乜
咁係咪舊礦無品質差? 新礦一定出品質差先?
咪講緊高價位既水晶 兩個價錢不相伯仲囉
咁水晶出靚色靚晶體多礦咪貴咁靚料囉
都唔明有咩好嘈 係要係到屌柒人地講到人地乜都唔識你識曬咁
咁超七主要真係得 紅 黑 紫 唔知你係到嘈乜
咁鐘意橙咪全條都橙囉 我又無話過你追求既橙係錯野
我又無話橙七係假野 都唔知點解你要追住我黎罵
叫你問下水晶鋪 係咪帶髮絲狀貴D咁 你又係到同我講新礦定舊礦
我成篇野都係講帶髮絲狀既超7價係會貴過帶雲母片金草莓既價
咪再追住黎咬啦
係啦係啦 你開心就好
係笑鳩你分都唔識分呀傻仔
講講下又揭露自己識少少扮代表
本來都廢是同你講金草莓 但係都要衝出黎柒
你試下同人講想搵紅七睇下會唔會比金草莓你啦
所以你唔識分新舊礦 咪建議你了解下囉
兩個礦物形態產地都唔同,緊係要分架啦
咁你咪出去問下囉
你夠唔識分啦 你好勁啦 咪話金草莓超七囉
我邊有係到扮代表
叫你出去水晶鋪問下紅超七有無分兩款囉
比你講中啦~我真係唔識分啦
紅七=金草莓
今日上左一堂 獲益良多呀超七大師
是咪kammy ho入左本post

朋友送既,想問下係咩水晶?
係你話我唔識分先 依家反過黎屌我話你唔識分
叫你問你又話人地 真係唔識同你講野
你開心就好 我都係咁啱見到有人買黑加倫先講兩句睇法
出面人地Sell係已經當金草莓落紅七到 都唔知嘈乜
明明一開始講緊金草莓加落彩七果到 你咪問下以前有無加落超七到囉
又係你話我誤會金太陽同金草莓 我話我識分你又話新礦舊礦
我都句句讓 你就句句追住黎咬
唔好同佢嘮嘈 一早block咗個on9
我一直都好和諧嘅超七大師
用個sticker都要比人話真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞