[新手睇晒置頂先好問]水晶撚入嚟 (36)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
明明求緊搵條海藍寶都屌打藍鋰
但我又等緊大貨
我已經戒左呢個心態希望各位都可以
有冇人覺得藍茸手串其實都唔係咁靚
冇晒del晒lu
反而呢2日開始aloser大貨 屌
還好我未識欣賞藍絨藍線
年中慳唔少
上次咪有個ig compare taobao價

當中有幾個關於rabbit好激動既留言, 其中一個有份今次罵戰
個ig有鬧幾間水晶店, 得rabbit果個窮追猛打, 估都估到係邊個分身

仲搞咗個ig去捍衛水晶店利益咁

激動到咁到底係盲粉定係店主本人先
如果係店主勸你咪好似黑石咁癲狗周圍咬
因為只會令potential客又唔係盲粉好反感先
至少我睇中過你條碧璽依家已經唔想買
平時點扮nice都冇用
見人用微距微好靚,見到實物滅晒火
同埋一個吊墜都成千銀真係好貴
又慳返筆了
Rabbit快啲收皮啦p圖p到七彩
+1 成日覺得藍絨似發霉
藍線石花係幾靚但要戴老花鏡睇
絨真係買幽波仲好
其實真係唔使咁計較咩廠貨淘寶貨
了解過個運作系統就明
啲廠自己都會一邊批發一邊零售
冇可否認 東海真係數一數二出產最多水晶嘅地方
連外國人都係東海入貨(有啲主播係度講英文)
最緊要係作為買家 有責任做好功課 貨比三家
而唔係買完先嚟問有冇買貴 值唔值個價
你嗰下比得錢就係覺得值呢個價啦嘛
有冇人幫襯過呢間見佢粒粒都p到見白色唔知想點
真心我都想去見識下
許願各位店主返多啲彼得石(唔要支国種)
想要油畫彼得石
我都想去行下 不過我已經剪咗張送中證啦
同埋生面口 又講唔到佢哋啲方言 一定比人劏
佢唔係P 係用錯燈搞到咁
靚既紫牙烏過千合理
但唔係佢個條
新手上路 想問清楚白晶簇、紫晶簇、魚眼石、透石膏、晶柱有咩分別,google個個解釋都唔一樣好confuse
白晶柱可唔可以替代白晶簇既功效?
一般講法就越天然越完整越少加工程序功效越好
所以理論上係洞》簇〉塊》柱/碟/碗
有冇快速手串換線教學,Youtube 個d 打結位太快

自己整,最尾套唔到個結入珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞