[新手睇晒置頂先好問]水晶撚入嚟 (36)

1001 回覆
10 Like 9 Dislike
都係睇你鍾意
咁都要食負皮?冇理由上次大家投完之後,然後新證據出現我自己覺得好啱就直接取消上次個投票結果,我直接決定又有打手/抹黑嫌疑,好難平衡喎

雖然我n耐之前都已經唔多like luna,但唔代表我想做臭佢喎提出佢疑似染色/有古惑要入list又唔係我,次次投票基本上都係有人提出先開
何況佢個黃幽同黃晶波我都有幫口,對事不對人本身一開始個投票我自己投都係投唔入
咁粗髮應該係再平D果款
佢批綠幽真係特別抵
其實我發現講乜都好硬係會有人派負皮 辣椒絲唔洗放上心
藍色好似比較罕見 仲有紫
有天眼都係罕見 靚紋都係
阿拉善唔係貴野 睇你中意咩色系既排色
車仔被dodgy爆加工嘢當天然賣,仲要出埋證書,呢吓真就係要投除唔除名啦

:唔使除名
:梗係要除名
屌唔係車仔,係jaisor
dodgy個post上面剛好係車仔story,下意識當咗係車仔
啲貨貴咗好多而且服務態度又差咗而家仲要加工當天然野賣
我覺得就算唔除名都要用大紅字講明呢間店有咩問題
問晶請報
1.水晶種類:金運石
2.尺寸:9.6mm
3.價錢:230
4.實體定網店(開名都得):crystalplace
5.圖:(留意攝影技術,勿失焦勿過曝,最好附兩張,一張深色底一張淺色底)
新手入坑 平平地買左條 想問值唔值
同意要講明同除名,否則對其他賣假同賣真嘅店唔公平
係指上#1置頂
即係佢斑彩咁寫拼合石其實係正常嘅

但黃晶強調無燒點知又驗到有加工,我覺得都係唔ok,繼續投票
我覺得為咗包護舊石而加工係冇問題
但就唔好咁同客講話係純天然
但佢退錢退貨態度良好都算係咁
其他#1置頂係劣跡斑斑
除名同講明?
除名,至少,佢邊忽係黃店
咁店主應該都無諗過呢個問題既呢啲大衛星肯定面層都有白水晶保護住架啦 可能佢淨係答入面層班彩係天然掛
我之前睇就話最常見加工係呢種拼貼斑彩,係搵啲碎料痴埋佢,但斑彩底層加嘢有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞