[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
咩叫Breakfast?超速?
拉得
又有儍仔自殘!
你應該係連段英文都睇唔明的低學歷藍絲
波台的人現實世界真係好可悲
成班犬儒
cctoy咪仲可悲,要靠啲飛機文嚟打飛機,出街見到狗就成碌柒噉掉頭走
燒賣加腸粉
Blocked bye
又浪費個acc
腸粉走醬
犬乜柒儒啫,恥笑你班柒頭永遠剩係識對住啲飛機文打飛機就係犬儒,你哋好撚有理想好撚有抱負咩,我就唔見得喇,你哋只係一班日日上連登圍爐打飛機嘅可憐蟲咋

hey what-so-ever moron
駁唔到就轉移話題起人底
你班柒頭自己夜晚攝高枕頭反省下啦,係咪真係批評你哋嘅人犬儒,定係你哋自己不願面對,搞唔到個政權,就走去批評一啲唔啱聽嘅意見嚟令自己心理平衡番啲,同時掩飾自己嘅無能同懦弱
eeeeer we are not background ar

eerrr
you can remove ah
所有事 = 飛機文 to you
there is nothing left to discuss
你係都要打稻草人做乜?對人唔對事,cctoy同共產黨慣用嘅伎倆。
宜家上cctoy唔係睇一個人提出嘅嘢有冇用處,唔係睇個意見背後表達緊咩意思,純粹係睇嗰個人提出嘅嘢啱唔啱聽,唔啱聽就係五毛,波台狗,犬儒主義者,基本上完全唔駛用個腦去分析,所以cctoy咪越來越反智囉
👮: 噢… 仆街喇, er er errrr 埃糕to school敗北時。。。。。。。 U go ok think橋
比個例子你
1) 大家唔會覺得有可能係假? 講咁多英文
2) cctoy又攞嚟打飛機

"嗰個人提出嘅嘢啱唔啱聽"
真係睇唔出你想討論喎
定你平時都咁同你老細講野 "見到老細就成碌柒。"?
英文又識法律又識 撚狗撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞