[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
雖然值得學習同欣賞(假設係真事),但啲英文咁柒啲hash tag都咁有自信真係有啲尷尬
你覺得我係咩玩法就咩玩法啦,反正你都係用緊幾種玩法,又南京大屠殺又泥漿摔角
。同埋我笑鳩cctoy純粹係因為cctoy嘅懦弱,搞唔到個政權,就唯有每日都po啲飛機文上嚟一齊圍爐打飛機自我感覺良好。搞唔到個政權,就唯有日日靠屌鳩啲唔啱聽嘅意見,將嗰啲意見歸類為五毛,分化,熱狗同冷嘲熱諷嚟囉成就感啫
海軍鬥水兵
你又知我有冇問過本人?,你覺得我唔應該問你嘅,噉你咪咪撚答囉
好在聽得明一個字,否則阻礙執行職務禁落地反手搭返去了
點解我見到藍色裙黎
what's wrong of me,to proof係錯
I just heading to / I heading to都無問題
宜家連登的確係噉喎,日日就係充斥住不同嘅飛機文,成三分二版都係飛機post,睇達叔死件事就知,當中啲comment十居其九基本上都千扁一律,一有啲同連登主流唔同嘅意見或且衰啲講句係比較難聽嘅意見就即刻畀人話係五毛,熱狗同冷嘲熱諷,眾人皆醉佢獨醒根本就仲撚一言堂過共產黨。
同埋講唔過人就拉到去cctoy同搞唔到政權到,你又稻草人
問過無結果唔可以繼續質疑?
學你條撚樣咋嘛,你條撚樣都扯到去南克大屠殺啦
Pin this
又打飛機 有心搞你捉咗返差館啦
成日都諗 如果我用英文撻佢 又講到窒窒下 咪好柒
可能係補習社嘅英語天後
咁嘅Grammar 點做律師呀大佬
張相明明係藍色衫
唔通我色盲
冇睇佢grammar
唔夠講就將一件歷史事實去歪曲成為你口中同看圖講故事一無一樣,好廢呀你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞