[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
你條撚樣係都要反歷史包拗頸死拗爛拗都無辦法,人哋就連書都出埋,你咪覺得人哋幾百個,幾千個全部都係看圖說故事囉。可悲,為屌而屌引用埋啲咁撚戇鳩嘅例子嚟自曝其短,衝出嚟柒
打狗喎,咁英勇,仲唔瘋狂吹奉?勁到
係喇係喇,歷史就係幾百個,幾千,幾萬個人一齊看圖說故事。

又打多次稻草人,好撚嘢

為屌而屌嘅可憐蟲就唔該收撚皮啦。
完全無醬點食?
噉你要畀證據證明我講嘅係假個喎。
有冇電子標籤?call漁護
真,只要記住個number,然後記得條例係發現準備或者正在犯罪先查得身分證,句嘢就幾好拼了
但你係用南京大屠殺做例子喎,乜南京大屠殺係得一個人經歷然後自己寫嘅歷史?

算吧啦陸師弟,你都係收皮把啦,唔夠講就spin,spin完再spin,唔好再自曝其短喇。
你無料喇,收撚皮啦。
你要畀證據嗰個唔係我。
第一,你咪繼續覺得你嗰幾百,幾千人全部係看圖說故事囉

第二,你又有冇親身經歷過六四?

反之,點解你會信有六四,唔信依有依件事發生呀?

唉屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞