[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
噉無結果我咪繼續保持我嘅質疑囉
完來你真係咁介意cctoy呢個term
。Cctoy個詞咩意思你可以自己定義嘅啫。
啲圖真係關事喎,真係日本緊殺人喎,再加埋有咁多目擊者,但呢件事純粹只係得嘢食同埋一張自拍,你又憑咩咁肯定係真?
質疑人都要講資格
腸粉走醬不如唔好食驚肥買盒沙律咪算
有冇資格質疑/質問係你定嘅,質疑緊呢件事同時質問緊佢唔撚得?你腦殘?
係日本單方面侵略畀你講成戰爭互相殺人,噉721都係兩班人互毆啫。
兩樣嘢同時進行唔撚得,我質疑緊同時就我嘅質疑提出質疑嘅理由去質問又唔得?
有話用咩質疑方法唔撚得?喂噉你之前提出嗰啲假設性,set撚哂前題嘅理由嚟質疑我咪仲無說服力
我質疑係講緊我單純哋指出嗰件事係假,噉就叫質疑,但我宜家係畀埋利由佢係看圖講故事自說自話,你係咪唔撚識分?
純粹笑鳩你啲假設性質疑仲無說服力啫

721都係有打就又守就又還手㗎啦,兩班人互毆啫,噉都叫恐襲?

好廢呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞