[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
人地講盒野睇落難食都屌人
乾到咁啲野本身仲要無咩味,真係見到都唔想食
從來都係質疑嘅人提出證據㗎啦,定你共產黨嚟?要個疑犯證明自己係無罪?
都係9up啫,咁認真做乜。都係求其打2隻字呃下like。佢話屌隻狗喊都我架啦
警隊有無英文好架?
撘佢返去都有排玩啦講真
cls白腸粉無醬你係點擺入口
正常人嘅都係選擇相嗰幾百人,幾千人有經歷過嗰件事嘅人嘅說法㗎啦。喺嗰個年代冇影片冇錄音筆,人嘅口述就係最佳佐證,但宜家已經係有手機有相機有得拍片。

另外,有人提出到八三一好有力嘅死人證據我咪信囉,最基本都要有八三一死者叫咩名,身材身高外貌同埋死者人數先啦。
從來只有共產黨先會叫個疑犯證明自己無罪,其他國家都係檢控責任在於控方,同樣地提出質疑理由都係提出質疑嘅嗰個人嘅責任嚟,呢個係基本邏輯。你係共青團?
我咪用咗個比喻作為質疑嘅理由囉
再講得白啲,我嘅質疑純粹係因為資訊不足,你有埋片我咪信囉。
你有料就唔會咁撚多假設,仲要擺埋個前題出嚟啦
一句講哂,宜家係21世紀,有片,我就信,無片,我就唔信。
再唔係就有冇其他人證或且物證。
嗰個本身就係我用比喻嘅形式提出嘅質疑嚟,你就係噉捉住嚟玩泥漿摔角為屌而屌
。佢宜家就只係得一段字同一幅同段字內容唔相關嘅圖,佢鍾意點樣演繹,點樣詮釋都得㗎啦,所以我宜家提出嘅質疑就係佢純粹係看圖說故事所以資訊不足,佢要反駁證明呢件事真係有發生過嘅只需要交出片,人證,物證就得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞