[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
噉我宜家提出咗質疑同埋質疑嘅理據,之後咪輪到佢提出佢嘅辯駁囉。
學你嘅講法,噉有料嘅點解唔交出片,人證同物證去推番我質疑同質疑嘅理由。
同你拗咗咁耐,你就不停同我玩文字遊戲泥漿摔角
自信得罪你?
雖然故事好令人震奮,但好彩女事主係遇到「理性」黑警,一個唔好彩遇到索k黑警,兜警棍扑落去,之後拉埋告莫需有
資訊不足,純粹係一個人講嘅片面之詞仲唔夠決定性?
我幾時有話我係Catherine Cheung?,嗰個純粹只係我用比喻形式提出嚟嘅質疑理由,有番少少智力都應該明白,但你就不斷捉住嚟同我玩文字遊戲泥漿摔角
而且你由一開始都冇提出過決定性嘅證據證明我係狗/阿蛇,你都係直接屈。
新英雄本色
但個口音扮唔到嘛 我諗好多人英文水平同啲狗差唔多
我有質疑,有埋質疑嘅理由已經足夠啦,一來呢度根本唔係法庭,但你就真係上撚哂腦二來最係有無罪都係個結果,當中都依靠當事人有咩好決定性嘅證供去反駁,而唔係就噉就直接跳去個結論。另外你嘅邏輯係話我係狗同我講cctoy係無分別就唔駛證據?
啲英文99步笑50步

Popo sucks at English and you’re just marginally better. Nothing to be proud of speaking Kong Girl English.

Then you can demand me a proof of my identity. So What’s wrong of me (with you)? I (‘m) just heading to buy my breakfast.

Too much “me” and “my”, you Kong Girls are truly egocentric. It really looks odd.

No “wrong of ”.... please say “wrong with a person”
If you believe you are correct, you won’t ask “what’s wrong with me?”. Simply says “what’s wrong/ what is wrong with you(opponent)?”

You freaking missed “Am” That‘s why you shouldn’t be so proud of yourself speaking broken English.
垃圾港女小學英文大戰文盲黑警

連is am-are 都唔識嘅呀嬸
個樣似689
唔好玩啦 後生英文8成都好過啲狗啦
白衫都叫識幾隻字 藍衫就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞