[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
噉又係會話要睇兩邊互毆嘅證明㗎嘛,宜家證據就擺在睇前,你就已經spin咗三次
你自己柒咗用錯terms就認啦包拗頸
黑衣係條片不斷拿架撐往死裏打喎,又唔係恐怖襲擊?點解白衣人唔可以自我防衛?有咩衝突?
收皮啦五毛狗

定你係死黑狗所以串鳩人啲野撚食

你老母個閪仲乾
個撚個都講緊盒野睇落難食
你拉撚埋個post既內容入嚟講jm9
自己咁撚多downvote仲唔知自己錯咩
黃唔黃關我地講緊盒野咩汁都無難食撚事咩
乜野靚?
c9樣
講到一切都係好合理順理成章噉,但你都係冇解釋到點解白衣打人就係恐襲,但黑衣打人就純粹係自衛還擊。
黑衣攞架撐打人就示威,白衣就恐襲,黑衣打就自衛還手,如果打人先就係恐襲暴動嘅話,噉黑衣暴動咗幾多次?
叫佢回應自己係咪看圖說故事就係控訴,慘得在咁簡單嘅問題都答唔到
你又知我唔係同時問緊佢?
一開始我話兩邊都有打人,你唔信,叫我畀證據之係我貼埋片,你就即刻改口風係自衛,你真好笑
你證明啊嘛。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞