[多圖]警察查著黑衫女士身份證,一聽到講英文即刻收皮

658 回覆
3412 Like 48 Dislike
講咁多英文同件事真定假有乜關係?
,但客觀而論睇個格式,一段字加一幅同原文完全唔相關嘅圖的確係看圖作文喎。Cctoy見到人看圖作文係關於所謂嘅撚狗又真係圍爐打哂飛機喎,兩樣嘢都係事實嚟,我宜家就純粹係批評cctoy借呢件事嚟自我滿足,你覺得唔係咪駁囉,定係純粹你無想像空間諗唔到點駁就我唔想討論?
其實唔係原文黎,佢嗰段嘢都有錯grammar,但如果你夠自信啲狗根本同你溝通唔到
個杯係豉油
你就真係唔好同我talk shit喇,駁唔到就打稻草人為屌而屌
你條柒頭明顯就係打緊稻草人,同埋我咪提出咗佢個格式一段字加幅同段字內容完全唔相關嘅圖係看圖作文囉,兒登仔,一件事唔係講得好聽就係真。
如果你覺得呢個說法會令你個玻璃心好受啲嘅話,噉隨便你啦。
Btw,cctoy講嘢真係完全唔撚駛用腦
應該咖啡黎
看圖講故事咪鳩噏囉。
腸粉走醬CLS
南京件事有哂人證物證喎
屌,係喇,撚狗喎,件事講出嚟咁威咁型咁好聽,一定係真㗎啦
聽到最後一個字breakfast
好耐冇見過呢個回覆
只要夠自信 就算你錯晒啲毅進仔都唔會知
🐍:身份證。
🐱:why ?
🐍:講咩英文,身份證啊。
🐱一腳踢爆🐍個春袋,再一嘢扑到佢爆缸。
🐍:買完好走喇。

🐱😕😕😕CL97S著住👠點搞事😤😤😤
#其實靚無罪㗎😆😆😆 燒賣腸粉走醬
銅媽武夫真係冇得頂😂😂 分分鐘畀狗拉

件事真係好撚逼真啊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞