[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (71) - 1III春夏內發佈 | 舊機An11未到

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

有冇人試過下面三大王鍵個動畫會kick住喺度,有咩方法解決
我每次經香港代理訂都係要等佢ship過嚟
同埋好似有啲台灣嗰邊crossover嘅香港都無 eg小王子
台灣直接訂平啲
有冇開放大鏡?
轉一轉走再轉
無,啱啱再試發現強制熄動畫會無事,但係就乜過場都無曬
再開返囉
呢個好似一開始會咁
用用下就冇架啦

台灣啲代言人係真係會用返Xperia
留名!!!
可能合約規定呢
可能真係Fans呢
有個台灣男藝人出名係xperia fans
結果台灣Sony真係搵佢拍廣告
仲有Lala
最愛Lala
X1ii入咗水,而家個mon唔著冇反應解唔到鎖,插電腦又要解鎖先可以back up到資料,去TSO維修又會同我洗晒成部機嘅資料,點算
好正,其實個外型我buy, 唔知會唔會出返部普通版
1仔用家
咪1ii

已經有得訂
呢部入面做曬散熱
信號方面可能都係sony最強
315轉返cwb sony自家保喇
可以問下佢地睇下點幫你
都唔係可能
係一定係
會唔會15後先有更新
唔更算啦,可以挨埋今年安心棄1仔。希望sony出年部機唔好俾粒U搞到冇咗信心啦
親愛的顧客:

多謝您對Sony 產品的支持。

由2021年3月15日起,銅鑼灣Sony客戶服務中心將會提供 Xperia產品的維修保養及售後服務,並同時備有專遞維修服務供選擇。

而位於旺角銀城廣場之Sony Xperia客戶服務中心,則於2021年3月15日停止上述服務。

Sony客戶服務中心地址及服務時間、專遞維修服務網址如下:
地址
香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心(舊翼)16樓
服務時間
星期一至日上午十一時至晚上八時

專遞維修服務
網址
https://www.sony.com.hk/service/repair/zh/index.do

有關Sony Xperia客戶服務的詳情,請瀏覽Sony Mobile HK Facebook專頁或致電服務熱線:8203-8863。

索尼香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞