[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (71) - 1III春夏內發佈 | 舊機An11未到

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
應該kernel d scaling 改左,家陣無咁快,但省電
想問下如果去price.com買xperia 5ii係咪會中伏買左唔個邊度黎既水行貨
睇#1個dealer list
400蚊超市coupon送完幾時下轉promo
我覺得似係以前受過sony氣嘅多
一係真係勁耐 啲Z3 Z5年代 一係根本無用過
成個Z系淨係用過Z Ultra
所以冇特別感覺
XZ2 用家
部機用咗3年,半年前已經開始lag lag 哋
想換x1ii,掙扎緊x1ii 定x5ii
會唔會太長用唔慣?
因為貪佢無線叉,之前xz2已經整過一次usb窿,同埋之後可能可以同sony ff機連mon(?)
5ii用家 係冇無線差電
兩部機個長度其實啱好,主要係窄
宜家應該 等1iii公佈先決定
1iii 啱心水就等買1iii
唔啱就可以買跌價1ii/5ii
64gb 而家對我真係唔夠用同埋爆咗mon都幾嚴重,所以先想即刻換,但係1iii要去到6月
裝到呀
冇用Rosetta2?
試下去System Preferences override 佢

https://support.apple.com/en-us/HT202491

10 ii 有system update
an11嚟
update咗啲乜嘢?
試下有咩伏先
裝緊
屌,早左買,唔想要個dual shock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞