[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (71) - 1III春夏內發佈 | 舊機An11未到

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
手痕 佢再唔出真係換5II了
Size啱就買 唔啱就等1iii
著得返你唔自爆鬼知你入過水咩
Apple定好晒價,就算你去TSO都唔會貴好多。
其他牌子就緊係任佢開啦
記得以前銀城都做到四個鐘直接換新機
慢慢就變三日,之後話要返廠七個工作天
到佢接近收皮就變返三日
devil case係要等臺灣寄
我上次幫襯
收貨速度同香港代理個網買差唔多
*幫襯台灣官網
仲要平啲
買滿千三台幣免運費
我諗買1 III個陣都會繼續幫襯官方
無套梗係爽但唔安全囉
上部機就係裸跑手殘跌左幾次崩哂角,頂唔順換機
啱啱買左官方殼,只包四角無邊窄啲幾好揸,背面又有支架可以企
訂左Devilcase,到左貨睇下係咪同網上面的廣告講到咁好用
唔嫌佢厚身係好用
但係一鳩跌咪又係四邊花晒
都係上部機經驗,角最傷,邊除非跌個時hi到硬嘢唔係都無事
仲有個mon跌極都無花無爛,索性mon貼都唔黐
到香港用幾耐
單買CASE唔夠1300臺幣

雖然 MWC 2021 仍計畫在線下開展,但 Sony、Nokia、Ericsson 已確定不會參加
"Sony Mobile has taken the decision that it will not be participating in MWC 2021," said a spokesman for the company in a statement. "As the world increasingly shifts towards digital and online opportunities to prevent the spread of the novel coronavirus (COVID-19), Sony Mobile will communicate in ways that can deliver our exciting product news to a wider audience."
有新野發表就播片算數唔開發佈會唔搞event
其實哩方面任天堂走前左好多年
順手 cut cost
有冇人5 ii個moon左邊條罅好闊
啲塵攝晒入去條邊變晒白色
啱呀,所以拎返機之後trade已機
唔要開窿moon....

如果係咁,買mk ii算數
張圖好山寨喎
拎左上手, 又厚又重,係的制好㩒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞