[罪大滔天] Sony Xperia 討論區 (71) - 1III春夏內發佈 | 舊機An11未到

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
連登?
咩問題嚟架
試埋其他web app睇下有冇呢個問題?
用 OTG 線插滑鼠用?
留名
換唔換5II好呢
我部1ii成日用藍芽耳機 都係連接中 連唔到
你地有無咁既情況出現
5ii 本身好用 宜家換仲有coupon送 抵嘅
但係又就嚟出1iii
我用風筒吹咗一晚,第二日個Moon著得返,嗱嗱聲backup晒之後就拎咗去銀城度整,未知結果
睇下6月出成點先
電話變成生活必需品, 其實應該襟用(唔易爛)+續航先係應該下一步嘅發展方向, 如果唔係舊電一樣咁細但個mon大50%, 即係快50%玩完

一部機多個摩打多樣嘢壞又冇埋防水又成部都係mon, 完全係豆腐機, 一掂就爛咁 要大mon嘅話已經有ipad做代替品
正常係咁碌緊可以急停

有時會變成咁完全停唔到
用3310就唔會壞了,電又耐用,又耐跌

唔好拎ipad出黎講,ipad放唔到係褲袋同埋重咁多已經係唔同產物,佢係tablet唔係電話

豆腐機上手摸過先講啦
你哩個邏輯叫不當二分
算啦,你當我冇講過,我只係純粹分享下,以後唔貼呢度
覺得自己啱點解唔企硬啲
我都支持有rollable phone架但唔會做白老鼠
唔啦, 我呢D科技派佢唔接受就算了, 費事增加爭論
我係隔離POST都貼左反而佢地都接受, 話幾高科技感
咁就算了, 有時有D野係講極都唔會接受的
ROLLABLE, FOLDABLE, 對某部份人係冇意義的, 所以我冇必要強制要佢地接受, 我去番D接受既區度POST算
點解會入水?
唔好喺自己塊面貼金啦, 你自己想要大mon就叫自己科技派?

wearable都係其中一個發展方向喎, 眼鏡, 錶, 一直都有班人係想D裝置愈來愈細, 愈來愈方便.

但事實上無論大定細, 最大個問題係續航力同襟用咋嘛. 我本身講緊嘅係好踏實嘅問題, 你無啦啦講乜3310 仲覺得自己好有道理
佢都唔知講咗
以後唔post或者潛水
幾多次啦?
姣婆邊度守到寡呀?
衰on9買咗UV貼諗住自己痴,點知手勢唔好,D膠水入咗喇叭,用咗紙巾索極都仲有,把心一橫咪用水沖走D膠水,咁就玩撚猿
和平 理性 非暴力
見親啲對話都好撚怨婦
https://youtu.be/w1Ctm0EoukI

1ii影相真係好強
佢隻底色好似唔係純黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞