Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我哋無呢個問題,只係低lv唔出。
你哋有冇人搜刀然後整刀表?有嘅話,長期唔出有啲⋯
建議佢返去後排玩
我地從來唔排刀
一直都係30幾至32幾左右
其實開始唔介意
因為都係咁上下
Group都冇
唯一交流途徑係公會頻道(冇人用)+1分30前有冇人入場
所以肯出3刀auto正常刀已經係神

屌,最後先黎中
500母豬都好
我哋唔算排刀,有人做安排就好。有咩卡就出咩多,咁就好快完刀。你哋穩定,我哋不停上升,今月我又無出盡力,太攰。搞戰隊合作配隊刀表,但佢都忙,今個月我第一次幫佢手,無時間搞自己公會個刀表。人哋前排第一晚已經3階,我團仲2階,隔晚佢哋4階,我團3階。睇到人哋前排搜刀者仲辛苦,排到半夜。我算中間排名,至少唔洗要求達到咩分數,早上好快出晒刀。好佩服佢之前可以做咁耐搜刀者,仲keep到分數。
咁你哋公會事務po出黎托咩
有一個月有一刀頂尖法刀有份
其實唔使搞咁多野
你等煌靈出齊片就得
我地保頭百都係跟煌靈片
我哋Telegram 群組好多人吹水,有個話「建議合刀PM,呢到好多對話睇得有啲辛苦」

TG頻道專放 配隊分享圖/表+約王list(搶王打機制)+公連資訊+加倍&活動通知。

1階個陣個個滿等讓低lv出刀,我心諗我都係出先,一到夜晚果然塞晒車。
因為配隊圖個到,我幫返前排搜刀者分工,所以搞咗好耐,搵埋B站。
人地已經搵到公會,使乜同我哋嘈,唔通貪同我哋班on9仔講嘢好過癮
你地平時排幾多?
基本上我哋每個月都有啲撚樣突然唔打唔出刀又唔通知先搞到入唔到三百
正常每個都出刀係入硬三百
所以每個月都踢人
好撚煩認真
我地好似第一晚已經三階
今次好似26號已經四階
但都係有人冇出刀有爛刀
我又唔想太chur
打機姐你唔出又唔講咩事咪踢囉屌
講到自己無gp咁
用discord囉
仲可以直播抽補底一齊笑
其實好簡單,出唔到刀咪請假交AC俾人幫手出
出auto刀求其上網抄份功課都得,唔洗排刀既話5分鐘搞掂
加上唔係個個都full box 就盡搵多啲配隊
等大家唔洗自己測刀咁辛苦啊嘛
團長同首席格劍師等人熟角技就話好快試/測完刀啫
但剛剛玩唔夠一年嘅人或者無研究過嘅人
一定自己試刀好耐

如果唔啱rank 星數改良版唔係個個都咁快做到,
最快速度係真係熟晒技能個堆人。
26號下午5點左右34周咋 準備迎接4階

我哋搶王機制(約王表)
有時都幾好,搶到嘅話
無嘅話專清 2/5王都好快出完刀
但我今次5王角色好唔掂

Chur唔chur嘅話 我諗還好⋯
因為最後一日戰隊戰 我哋好準時出晒
無人做deadline戰士

即是話根本可以唔洗排到半夜

可能最後一日再多啲人醒覺咗,
改係早上打,搭車時間清晒三刀。

加上22:00-9:00係自由時段,有咩打咩/係大群約合刀。
咁就有班人好快完刀,唔洗同夜晚班人塞車。
其實係佢地連講都冇講
到個陣就online都唔出刀
咁我唔踢你踢邊個
問你@埋仲要冇聲氣扮睇唔到

唔係講緊手唔手動交唔交ac出黎
係講緊連交帶都冇
3服巴打?
我地今次好似係48週二王
笑死
棄個位仁兄仲要係大佬黎
又唔講但又online
我個陣下載DC 屌佢老母 殘體字 first嘅 跟住先知有中資份 個下扣晒印象分!

DC我有裝係電腦,但無用過,連人哋前排公會都無,乜都無睇,我寧願係telegram 邊睇 人哋整好咗嘅公主連結RSS feed telegram channel

自己再整三個 煌靈 漪夢 皓子 YT RSS feed channel 基本上夠睇

抽角就咁cap圖都夠,不過我團啲係晒命
曲線推po
連豬?
真 你踢左班垃圾 有出刀個堆人見大家都有出刀係唔夠人 條氣都順d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞