Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我今個月都打得好HEA下
dllm 琴晚唔知點解你地咁撚多人都未出完 on99
apex -1 join ma?
公會排刀6點排到9點都未撚出到
無泳流夏
保150咋
其實我未玩過apex
down未
how play
排緊rk
壘馬 多fd子
尋晚同你玩嗰兩個我都成日同佢哋玩
有啲人掛住玩其他game又唔柒出刀
拖到夜一夜先出
阻住大家收工
Re: [問題] 怎麼跟沒玩公主連結的人解釋戰隊戰有多
http://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1614437093.A.F4D.html
睇到哭jor
屌那媽 新手體驗唔到戰隊樂趣 每日做完任務就熄得game
呢個其實係母豬其中一個問題
我玩母豬新手階段投放既時間仲多過滿lv個時, 一黎推圖有挑戰性, 二黎有明確目標, 要升lv升角推主線宜加封頂打主線活動關根本就無腦過, 無左個種挑戰性 無N2, H2個d時間直頭清日任就算, 10分鐘都唔洗
加上台版有未來視, 好多活動都一早知道搞到無咩驚喜有戰隊戰個期的確係on得最耐個段時間
但係隊戰要花嘅時間真係太多,雖然臺版前面嘅戰隊獎勵係多,但要嘥咁多時間我就寧願休息多啲對自己個身體好啲再課金好過,正常應該係要令玩家每日上線嘅時間多啲同平均啲,而唔係好似我哋咁平時十分鐘隊戰就打成日
終於全部六星入手
其實只係忙頭兩日入3階4階要練手動
你hea啲auto都得
準時出現合刀唔會用好多時間
我地會好多三刀auto都夠入美食前百
兩隻公主佩可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞