Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
排刀還好
要帶量角器
今次五王死左一王就有五人戰鬥中
我都係呢兩個月開始上進
其實真係辛苦好多 要不斷試刀同做功課上網搵隊
不過真係好玩好多 之前一日開一次 10分鐘搞定
有公會戰打就要KEEP住練啲人權角 好玩好多
呢期4王物都唔好打得去邊啦
一開始1王用緊秋乃克隊嗰陣d人掛樹掛到
打嘅周目同一場ub次數都越多真係好撚濕濟
講真如果個會唔介意我低傷我專收殘刀都okay
我哋隊都有人專執殘血王,其實佢哋都好偉大㗎,起碼要額外花時間諗點轉刀點執,冇人執屎其他人邊可以打得舒服
所以重點養生並非手動同auto的問題 而係個會點要求的問題
True
但都冇新黑刀影響咁大 新黑刀真係原罪黎 練同打用既時間都長 而且要求好易去到要一刀收王 收唔到都變掛樹
推左10頁
公主優衣追唔追好 差佢一隻
依個又係前排後排差距之一
今次一王秋乃嘅練度會影響出到邊刀
依家打完我先可以咁光明正大講,因為我都係係前排攞料
一王公可刀要520-530物防左右嘅秋乃先打到,理想物防好似526
一王情姐刀係硬秋乃限定,物防最少531(18-4),專武一定要滿專,情姐都要滿專
你係後排淨係睇片就未必有依啲info,咁就齊齊掛樹
棄驚保平安
我一直都有上網搵auto隊
今次人權差隻公主優衣
佢出個陣無乜玩 發覺個陣已經完左
如果你覺得我做副會先越嚟越chur,咁依個就係你本身睇我唔順眼
因為我由入會第二個月開始已經係幹部,礙於本身有老屎弗做副會長我先冇正名,但係個公會由始至終都係我一手推上嚟,係覺得「休閑」嗰排我一樣做緊同樣嘅嘢
仲有,蛇巴都講咗,我地嗰陣方針就擺咗係度,頂得順就留,頂唔順就走,結果我哋一直換血一直係50-70依啲位好安穩
只不過依家隻驚已經太多人退抗/養生,所以前中排全部都缺人,我哋缺人收唔番人,我都唔會搵屍體一人出n刀,所以先會依家咁
要瀨就瀨自己對隻驚冇熱誠,要瀨我嘅可以7414
30專都打到只不過係1600+唔係一刀
正常人要試刀調軸,唔係個個好似你咁勁手動刀都係多auto十分鐘就搞掂架葉師傅
今個月全部都晶+公可 少兩三隻角都企左係度無得打
唔好意思⋯想問下”刀”係點解?
煌靈條片有講
咁學姊刀呢?
珍,差隻角就搞到有刀唔知點組
4服會長留名
我明我另一半為何打很久⋯但他測刀很快,只會auto測,不會測新黑刀,我自己是改良過新黑刀,用了不少時間。

屌 睇完段文 自動mode打書面語 唔想改返
手動刀要測完要自己寫返軸,我玩咗一年未有咁熟,
最多測新黑刀,物刀仲要了解下。
每個月戰隊戰日每用夠300體可以打一次戰隊戰boss
打一次就叫一刀,每日最多有三刀
合刀就係兩/三個人夾住打一個boss
撞刀就係兩個人冇傾過就打同一個boss
類似啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞