Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你個會𠵱家喺我地度R緊人
咁搞法仲開唔開得成
我講緊舊會
我地舊會本身都一堆auto廢人

升R14優花梨先到R11/12真步
升宮子有用
插碧打單體輸出王唔洗死,同優花又配合到
你fake咗我入嚟追po
低lv就算啦btw我哋有個12Xlv 打到2億
勁抽 就嚟追上我 我今月打好少分 角色就堅唔夠
個戰力高都只係前期新手亂升關係
Same 但唔係1服
1服玩家應該玩得耐啲 多啲角色 戰力好少少卦
依家呢個時代就算120auto都應該有2億up
除非佢冇角
Auto刀好正,唔想出手動刀 眼都花
電腦又成日驚彈,部腦玩3倍速會lag
前排咁低的確會影響一堆有心玩嘅玩家嘅
我無cap低我新手個陣,只記得試刀試到好耐。
好葡萄人哋滿等跟滿等配隊分享影片
深月都拎出嚟用個陣乜柒都無又亂升
仲要有期出病嬌,當我升完病嬌,
已經人哋唔用佢晒資源

仲有好多冷門角色升咗嚟用(可能亂升咗)
還好啦 輸出唔弱 至少好過一刀都唔出/低傷刀

試最高輸出係開心嘅
我最尷尬嘅係新手嗰陣唔知要卡星卡rank
結果依家公媽4星但又冇母豬石升上5星
真步 ue 就錯rank
50都係多2000石 不如買四次500石
我上月睇到有人用R18真步玩法刀,不過唔記得打咩王,四階段。UE就無得救我都升錯但個陣唔知睇邊個升咗⋯ 唔應該睇角色乜乜抽,以前聖千話唔洗抽住,依家收得皮。新日個次又係,邊個成日放流料啊 中晒伏。
聖千新日唔洗抽啦 大師幣刷兩年就有
大家好我是X夢/X靈
好彩me以前聖千單抽中 唔係就出事
嗰時個撚個都叫人唔洗抽
聖千個陣佢地話有啲特殊情況會用到我已經即抽 新日就真係好彩 原本真係諗住唔抽 手痕掉幾卷落去中左
嗰時我第一個pool就係10抽出聖千
唔用腦諗用下面諗都應該知要抽啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞