Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我呢個月7億囉
30名3億
你啫 但可能有人認真打cover埋你個份架喎
老實我對養生既定義係唔使報刀大家都係尻出尻撞 見到爛王收左佢再出個得幾十秒既垃圾補償 呢種我先覺得係養生
你嗰d係廢老mode
咁係廢老先需要養生 好人好姐使乜養生
全auto 打5億7
chur 唔chur 重點唔係au 唔auto
係一隻王拖太耐 妹下妹下咁等到2046先報到刀
齊人報刀打一隻王都成半粒鐘點搞呀
我呢個月半auto冇出過新黑刀都5億5
我覺得如果搵到30個廢老一齊咁玩 應該都入到300內 咁就真係完美既養生啦
連登咪有個休閒會俾人撞刀撞都燥
特別係新黑嗰啲
唔用會打唔到聖千刀
邊有可能 廢老搵到啱嘅會就唔會無啦啦走
一直都係咁
真德高望重
養生同休閒根本唔同層面,我覺得要令自己花多於自己意願嘅時間去打就已經唔係養生,但因為唔同人對休閒戰隊嘅定義唔同,咁養生嘅定義亦會隨之改變
有人覺得唔使報唔使排,抄功課auto三刀就係休閒,咁佢入個唔使報排嘅休閒戰隊咪養生囉
但我自己就唔中意鳩玩,我想認認真真打隊戰,我唔介意三刀手動亦唔介意夜出刀,總之唔使我嘥時間開住隻驚同人爭櫈仔就okay,咁我入個唔報唔排要靠搶嘅隊咪唔養生囉,反而有報有排我就唔使嘥咁多無謂嘅時間
大家既目標唔一致既時候 咁人少個邊就得兩條路一係走一係改變自己架啫
我唔想改變自己所以咪走 我都好希望有多幾件廢老陪我入果凍會可以奶下300內架
係咪有花生
岩呀 呢個都係我一直既重點 大家玩法唔同冇人係錯 合則來不合則去
不過你話入game求其射完3刀 如果見到殘血王咁點
冇花生 學術討論啫
照收 然後接下隻王
我應該同個fd 都準備入架啦
大佬
睇黎大家諗法相同 出到正常刀咪出 出唔到尻下又ok 幾寫意
台服美食殿有無會收人
開服玩到而家都留左係一開波既新手公會
長期千幾排名 終於想上進了

ps 有無唔介意自動刀既公會
上進就出手動物刀 一刀新黑刀
咪如你所講咁照打然後用幾十秒嘅垃圾補償射下隻王囉
咁而家普遍都認為唔使報排先係休閒戰隊,咁喺呢啲戰隊我就只能求其射先養到生
但如果有人同我一樣覺得強制報刀非強制排刀,非繁忙時段可自由出刀,呢種模式算休閒嘅話,我就會話其實三刀手動都好養生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞