Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
諗多咗正常越前排出刀時間越耐
有時剩係一把細殘都要等幾輪先有得出
唔打會戰邊有石抽女
隻驚送得多姐 又唔係每個月都送足一井俾你
你保150 6000石 我頭20 10000石
一個月差4000收入 一年你迷計下差幾多
你課長每次都課到井或者次次都單抽出貨我冇野講
我已經將公會戰撥左入我既"工作"時間
果陣縮短個日數真係當返少幾日工咁開心
係咪重要既野要講三次所以講完又講,講完再講?
其實佢哋要係連登討論未來方向,我可以點,定係我應該毫無交代?
你哋食花生梗係食得開心啦,不過其實我冇所謂㗎喎,佢哋最後散唔散對我一啲影響都冇,我只係盡人事幫佢哋做過渡,你哋睇唔順眼唔關我事
再難聽啲講句,我已經搵到公會,使乜同你哋嘈,唔通貪同你哋2個on9仔講嘢好過癮?
一個月多40抽唔到你就抽得哂d 角?
打機打到咁chur不如棄驚保平安
佢肯縮日數我都好開心
依加諗翻原本打十鳩幾日真係唔知為乜
唔知以為交代緊啲咩移民走佬大計
上面咪講埋1個鐘包埋練刀
你估日日出同一刀咩
其實我係搜刀,好少話要測刀⋯人哋要多啲隊我就會搵再唔係有啲測新刀會回報就會快速,咁樣就會快好多。
約王前試好晒就唔洗排咁耐,試多次就直接入場同人合。

測新刀嘅話,的確會好耐,我哋戰隊無咩人做到。

但如果係有得抄 跟啱rank 星 都一個鐘 我會覺得不如出返自動刀。

反正唔係前排,唔好拖咁耐先出晒三刀,快快脆脆完咗佢。
瑠衣大佬課長黎
cls ,咁都有得嘈,丁下小小甜心好過啦
前排太chur 如果我戰隊係咁 應該會走咗好耐
你講出刀果野快之嘛

撚唔知上位要排到5點出日更刀?
但相對如果有人排刀管刀,call到上黎出刀唔會用得幾多時間

但中遊唔會有人管呢d野,卡王就卡王,冇人合就出唔到
D軸要自己慢慢搵慢慢試,所以出手動花既時間係更加耐,除非你上位會係做幹部啦

你當呀叔我冇係前排玩過?
你自己唔使保頭百姐
我地要架
我都覺
講咁多咪又係因為你唔想俾人覺得係你要chur上去50所以搞到其他人要走,所以先要係度講咁多

最好笑既係咩一個巴掌拍唔響,又係副隊長又聲大夾惡,你講1邊有人夠膽講2,hea出累你上唔到前50唔驚俾你季後賽?

結果咪就係一堆人走
大佬做乜咁活躍
黎玩餅餅
索一索舒筋活絡
入黎食新鮮花生
唉 其實前排 真係好麻煩下
好恐怖,發覺自己都算幸福,雖然做搜刀+刀表list
課長就緊係可以淨係當抽婆驚玩
不過我既角度就會覺得
隻驚既精粹就係打公會戰
體驗點樣同30個人配合出刀
你抽齊角又玩左咁耐
但係每次都auto 3刀咁有d可惜姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞