Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你冇愛
電話出都一刀收咁勁
咁你勁先用10分鐘啫
一般人3刀手動都唔止多10分鐘
入黎食下花生, 以前都係你地個會, 嗰陣真休閒公會係台妹做會長, 之後rune_tiger做咗副會長搞到個會越黎越chur, 然後連驚都棄埋
自動/半自動玩家路過
對我嚟講其他人點打其實冇所謂,
我唔太會手動係因為我前期冇睇攻略啲輔助升鬼錯晒,
搞到啲軸點練都甩,仲低過AUTO/半自動...
我試刀會試埋手動(夠角嘅話),只係練半日都FAIL/嗰日真係忙嘅就半自算
身為手殘黨黨員係萬分佩服玩倒手動嘅人
我覺得電腦模擬器冇咁順
我指一刀
三刀auto先可以10分鐘掛
你依條搶開軸亂點都得
電話用露娜新黑刀簡直想死
世界大戰要再開始了嗎
佢大佬 .gun
出3刀手動如果物刀都仲好,有新黑嘅正常人都要練幾次先出,唔係掛樹又搞仲耐,仲要今個月3王已經係數一數二易出,比到盡練2次+正式一刀都可能用咗你30分鐘(已經叫快),之後再打2刀物刀手動已經用咗1粒鐘
公會戰打手動淨用你1粒鐘已經好理想,之後再要報刀排刀,我當依啲唔洗時間,淨係嗰1粒鐘都未必人人做到
好似今個月5王,爆唔夠break唔到又要等人救,救完下輪又要搏過運氣,唔好彩嘅分分鐘成日都打唔到刀5王
今次就叫撞正星期六日放假好少少,平時閒日放工你仲邊有咁得閒練刀之後又有機會掛樹搞你幾輪
上個月隻3王你唔手動打?
咁一個鐘都放唔到落會戰就真係去養生好啲
睇下想追求啲咩排名同休閑到咩地步啦,如果30條友都出哂手動刀其實已經係美食服頭20,部分手動+auto就頭50,依家全auto都有150
不過休閑少少嘅公會撞刀撞到傻都要頂得順先好
屌佢啦條仆街問我攞咗連點器先咁順喳
我地養生極都瞓住入美食頭百
手動:3刀auto甚至漏刀
1:2
每日入驚見乜打乜求其射完三刀就算
如果呢個情況就要睇下前百到底仲有幾多人活躍 同埋你地手動刀既質素係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞