Princess Connect Re:Dive (135) 仆街又中伏

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我長期喺度,不過通常太耐冇人推po我先推
一定要打得hea咁我都走了
純粹鍾意打手動 打到高傷好有滿足感
同埋因為隻game除咗打戰隊戰已經冇乜嘢好玩了
排名冇乜所謂 咁啱入到50咪入 入唔到咪算
唉點解去親公會都解散咁又要再揾
先嗌先出
又走個
hea多幾個月試下搵保150先
睇個fd次次兩萬石好過癮咁 但就唔個由朝打到幾多點
我上個公會解散係因為會長棄坑但冇人肯接會長
今次有人接咪睇吓點先 最大問題係驚太多人走
第1先20000石
屌我都入果凍個會算 專心玩馬娘好過
我知我又未想好似佢咁肝 所以搵平衡點算
自己搵會算啦 反正2SER大把會缺人
留而家個會都係要搵人 咁點解唔去第二個
真係打機既野唔好勉強自己 自己想點先最緊要
廢老生活 到時得閒嘅話回家ok?
你搵得齊人唔使解散都唔需要我回家啦
開新會定頂嚟做都要搵人啦
其實一直都好好奇啲人話鍾意出auto因為夠hea快手收工
但手動最多都係用多5-10分鐘左右用得最多時間反而係喊刀當你手速快搶到打埋手動都係半個鐘內嘅事
唔洗喊刀嗰啲會auto同手動分別根本唔大
加上你橫掂都係開咗game我就寧願自己㩒下好過就咁睇佢auto
因為隻game除咗會戰真係已經冇嘢搞

利申3刀都係手動
有人鍾意用腦有人唔想 冇人有錯只係玩法唔同
利申唔想用腦
你淨係計出刀嗰下咪淨係多5-10分鐘
我當你手動今次3王你係咪第一次就打正式刀先,唔係嘅話你模擬一次都成7-8分鐘,仲未計你搵完要睇軸開模擬器用電腦打
加加埋埋你都淨係用多10分鐘咩
又唔係嘅 手動都要時間練一練
但搶刀真心煩 搶唔到唔知等到幾時
練哂1-5隨時轉刀
手動試好耐都炒
SER2真係好多養生公會
依家是但出刀算
反正都唔係想衝入50內
以前咁衝返,真係覺得慘過返工,隨時排刀排到零晨3-4點先打哂
點 係咪散了
3王新黑4階剩係試過一次模擬就用手機打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞