我的英雄學院漫畫討論post (12)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
應該坐到成個大爺咁再勁串咁樣望住佢
依加真係比人罰咁
佢冇依加咁大隻但都已經好大隻了
睇之前劇場版嗰個Allmight前傳漫畫
應該係佢畢業去完美國返嚟就變咗大隻佬
但係嗰陣時已經繼承左one for all 唔係點樣跳黎跳去
Allmight接收OFA時應該係個運動型高中生嘅身型
我出完上個post即刻去睇返
原來佢18歲畢業時已經係大隻佬

所以我buy排骨mode係受傷之後嘅後遺症
用誇張嘅手法寫出嚟
Allmight一開始都話當係去泳池閉氣谷胸咁睇就啱
真,唔明點解要面壁
既然唔鍾意佢更加要勁串咁對住69

佢未有OFA已經有百萬咁大隻
所以咪有fans theory出嚟話果兩個係爆豪同切島嚟,唔show樣咁神秘,會唔會係已經登場嘅角色嚟。

點知原來搵個屎忽對住69係純粹因為唔接受佢做繼承者,其實佢之前用黑影形式表達好似仲好,又或者整一撻大陰影比佢地兩個淨係露少少面或者軀幹

不過一日未開哂故,都唔知平哥係咪有其他特別意思,希望平哥快d出埋佢地兩個個樣
點解會飛到去ff佢兩個
細佬:你依兩代輸到仆街呀,仲好講,快啲同我面壁思過
唔係點面對最後一代繼承者
https://youtu.be/w_ijDGIeLAY

睇依度咪明哂囉,洗咩估估下
側邊啲鳩屎野當睇唔到啦,得佢有Full
https://youtu.be/lrPyeDvLkIg

YouTube仲有幾條片都係講呢樣野

另外allmight 係中三入雄英之前攞到OFA
所以Allmight 應該53歲
69訓完一覺就解鎖外掛?
預左佢會識哂
不過我估唔會俾佢一下就學哂... 一早講過個性要練熟係要長時間適應 訓練
可以又跳到3個月後 然後話佢已經識曬
3個月鬼得
所有人都係由細到大集中練一樣先有機會master 自己個性... 你一下子咁多個 69本身仲要未master
One for all 拳風個個能力...

69又唔係天才又多傷
淨係要講適應都有撚排講
睇佢講唔講
黑鞭同飄浮都係寫係大戰前3個月學到
黑鞭直頭master埋 跟蛙吹學左舌鞭
我見日本youtuber都有人咁講,不過佢地講野一半半,都係gimmick 多😂

好似前期ff 燈矢/荼毘有機會係公安一樣,係咁估雄英內鬼咁
屌一訓醒就全部熟練哂
nana又話WE made the wrong choice
鬼佬估緊gran torino係咪同nana一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞