我的英雄學院漫畫討論post (12)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
輿論絕對會覺得ofa係公共財產,
由講到百萬原本係ofa繼承人,
到ab班對打篇講笨久開始成為一個被妒忌既對象,
笨久已經唔係剩係屬於佢自己
唔係維唔維持到治安 而係依家日本壞人方面過份強大
本身革命軍+敵聯合已經人強馬壯,雖然革命軍收皮
但又補返OFA+日本最惡堆犯出黎
英雄果邊又弱到無論(講緊中五已經要推上前線,仲要成間日本得雄英,之前講其他學校果啲又消失)

無錯開世界篇講其他國家英雄係可以平衡返少少
但有其他國家嘅英雄,同時都會有其他國家嘅大壞人
情況其實咪又係一面倒

由敵聯合篇開壞咗個頭 已經收唔到科
唔係好知要點感受302
火佬最醜陋既地方應該係響燈矢崩潰之後仲繼續俾焦凍特別待遇,
同焦凍講佢同其他人唔同,
佢可以揀唔訓練焦凍, 佢唔揀咁做姐

但呢集冇講呢個人點樣由頭到尾既priorities都係事業第一,
同埋屋企人點樣發現呢點
(301有幕touch到呢點, 然後阿媽選擇enable火佬, 因為我諗佢愛火佬同低估左佢野心既遺害, 但302好似就冇繼續講)
而剩係寫佢點樣逃避

而且火佬用體罰黎教焦凍果陣諗緊咩又冇講... 可能遲d會講
等佢講火佬自戀mode 24/7開著全身火果個位
因為AFO多數係百年一遇既威脅, 冇左佢一直天下太平
日本特別有個超大壞人我覺得冇問題
係太多factions可能講唔到點解有d幫唔到手

雄英係名校, 都兜到點解個個都係雄英既, 士傑點都要出下,
其他學校或者係背景出
玻璃心
咁打頭目同幹部既都係學霸, 準備好做職業,
跟日本no.1學野喎....
霸你老味
係名列前茅
肺炎
牛王都係叫咗爆豪個英雄名
我反而覺得ONE FOR ALL會係得TOP3圍內知
然後諗個好理由呃住記者先,等到打完屌先講
呢幕咸左
no1畀人打到殘廢
成場大戰靠學生救場
如果嚟得幾個同火佬差唔多實力嘅又唔見得抗衡到
嚟啲勁啲嘅自然又睇唔起畀人打到殘廢嘅火佬
明明仲有士傑,又消失晒
同火影果陣差啲
痴線 afo都自認輸咗比火佬同69
你話成場大戰靠學生救場
係咪有啲無視其他職業英雄拖咗啲腦無幾耐
同捉咗一大堆革命軍
更新外掛
外掛進度-60%
正當OFA嘅袐密就黎通天嘅時候
就發現無個性係個祝福黎
會唔會太順利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞